Результати дев'ятого профорієнтаційного табору PROF CAMP — Університет «КРОК»

Новини та події

Результати дев'ятого профорієнтаційного табору PROF CAMP

06 листопада 2017 Новини та події

4 листопада 2017 року завершився дев’ятий профорієнтаційний табір для школярів PROF CAMP. На початку тижня 32 учні старших класів прийшли на відкриття табору з важливим питанням: «Ким бути?»

Попереду на них чекали шість днів для того, щоб зануритися у світ різноманітних професій та відшукати свою омріяну професію. Тиждень був насичений цікавими зустрічами та новими знайомствами, свіжими враженнями та позитивними емоціями.Тиждень, наповнений не лише тренінгами, екскурсіями та профорієнтацією, а й шаленою зацікавленістю, з якою наші учасники кожного дня приходили на PROF CAMP. Хтось відкрив для себе багато корисної інформації, хтось із цікавістю занурився у роботу великих підприємств, багатьом вдалося зустріти тут нових друзів, але у кожного надовго залишаться приємні спогади про ці осінні канікули. За цей тиждень відбулося немало: було представлено 6 професій, проведено 4 екскурсії до компаній та 4 тренінги.

На закритті всі учасники із захопленням розповідали про обраний фах під час презентації «Моя професійна мрія». Та все ж хотілося б відзначити школярів, чиї презентації були визнані найкращими:

І місце – Білецька Вікторія

ІІ місце – Городецька Вікторія, Водич Катерина, Бабенко Єлизавета

ІІІ місце – Закіров Кирил, Зайцев Артем, Тонкоглаз Юрій

За активну участь та представлення своїх презентацій учасники отримали цінні подарунки від компаній-партнерів проекту: ТРЦ Dream Town та Аквапарк DREAM ISLAND надали сертифікати на безкоштовне відвідування катка, роледрому та боулінгу, MOYO.ua –  круті флешки для кращих школярів.

 

Також під час табору проводився фотоконкурс у соціальних мережах для учасників. Переможцем конкурсу стала Кушнір Яна, яка отримала круту бананку від Choice – рюкзаки made in UA.

Усі учасники отримали подарунки під час розіграшу лотереї від Університету «КРОК» та компаній-партнерів: сертифікат на знижку до 100 гривень від компанії партнера Choice – рюкзаки made in UA. ExitGames.ua надала учасникам сертифікати на відвідання квест-кімнат. Від Університету «КРОК» школярі отримали сертифікати на знижку розміром 10% на оплату першого навчального року та пам’ятні подарунки.

Організатори табору висловлюють вдячність партнерам та компаніям, які підтримали проект і долучилися до його реалізації. Щира подяка висловлюється JuniorБанку, компанії CHOICE, Асоціації випускників Університету «КРОК», Київському апеляційному адміністративному суду України, компанії MOYO.ua, ТРЦ Dream Town, компанії Microsoft Ukraine та компанії Adidas. Окрему подяку висловлюємо викладачам, спікерам проекту Антону Сорокону, Павлу Добровольському, Богдану Бойку, Вікторії Охапіній, Ігорю Румику, Ігорю Заверусі, Олександру Галаніну, Ірині Сингаївській та студентам, які також виступили спікерами проекту, зокрема Луцюк Христині, студентці 3 курсу Університету спеціальності «Туризм». 

Вітаємо випускників PROF CAMP та бажаємо професійного розвитку!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

PROF CAMP / 30.10.2017 - 04.11.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 05 вересня 2023 21:20
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Результати дев'ятого профорієнтаційного табору PROF CAMP