КЕПІТ – учасник найбільшого міжнародного фотоконкурсу Wiki Loves Monuments — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ – учасник найбільшого міжнародного фотоконкурсу Wiki Loves Monuments

06 листопада 2017 Новини та події

З гордістю повідомляємо, що студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій стали учасниками Київського етапу міжнародного фотоконкурсу пам’яток культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки» (Wiki Loves Monuments). 

Упродовж вересня поточного року наші конкурсанти завантажували у Вікісховище свої унікальні фотографії історичних вулиць міста Києва. 30 жовтня у Державному політехнічному музеї НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» відбулось урочисте нагородження учасників конкурсу подяками та дипломами.

Щиро вітаємо студентів II курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій спеціальності «Комп’ютерні мережі та адміністрування» Дмитра Гурського та Данила Ваганова із отриманням відзнаки за активну участь у міжнародному фотоконкурсі Wiki Loves Monuments.

Зауважимо, що даний конкурс відбувся в рамках співпраці між Комунальним позашкільним навчальним закладом «Київська Мала академія наук учнівської молоді» та громадською організацією «Вікімедіа Україна».

Адміністрація Коледжу щиро вдячна всім організаторам за надану можливість долучитися до цього чудового конкурсу. Висловлюємо вдячність нашим студентам-конкурсантам за їхню творчість, активність та бажаємо їм подальших яскравих звершень.

Оновлено: Понеділок, 06 листопада 2017 20:37
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ – учасник найбільшого міжнародного фотоконкурсу Wiki Loves Monuments