Студенти спеціальності «Туризм» відвідали Бабин Яр — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти спеціальності «Туризм» відвідали Бабин Яр

06 листопада 2017 Новини та події

19 жовтня 2017 року відбулась екскурсія студентів І курсу спеціальності «Туризм» до Бабиного Яру.

Бабин Яр – одна із найглибших ран, яких завдав Голокост. Це спільна трагедія – перш за все єврейського і українського народів. За дві доби, упродовж 29–30 вересня 1941 року, там розстріляно понад 30 тисяч євреїв. Пізніше братська могила у Бабиному Яру поповнилася ще тисячами євреїв і ромів, активістів ОУН і радянських військовополонених.

Екскурсія тривала близько трьох годин, але час плинув непомітно. Адже наш екскурсовод Клінченко Тетяна Володимирівна, науковець, етнокультуролог, виявилася великим знавцем історії. Із завмиранням серця, ледь-ледь стримуючи емоції, ми ніби поринули в трагічні події тих часів. Під час екскурсії були зазначені такі факти, яких не знайдеш у жодних підручниках з історії.

Ми вкотре усвідомили, що необхідно цінувати мирний час!

Наш обов’язок зберегти пам’ять про Бабин Яр та передати її наступним поколінням. Тільки пам’ять захищає від повторення помилок минулого.

Завідувач кафедри туризму Мелько Людмила Федорівна висловила глибоку подяку Клінченко Тетяні Володимирівні за багаторічну співпрацю, високий професіоналізм, приклад справжнього науковця, який прискіпливо здійснює пошук історичної правди, і висловила сподівання на подальшу дружбу та партнерство!

Єлизавета Жила,

студентка І курсу спеціальності «Туризм»

Оновлено: Понеділок, 06 листопада 2017 20:24
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти спеціальності «Туризм» відвідали Бабин Яр