КЕПІТ відкрив Клуб професіоналів — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ відкрив Клуб професіоналів

01 листопада 2017 Новини та події

27 жовтня 2017 року відбулося перше засідання Клубу професіонаів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. 

На першому засіданні Клубу було презентовано його місію та філософію, що, на думку засновників Клубу, полягає в налагодженні «…співпраці між представниками малого бізнесу та здобувачами освіти з метою формування у молоді професійних вмінь та навичок у сфері підприємництва та страхування». Приємним подарунком для кожного із студентів – членів Клубу став особистий діловий щоденник учасника Клубу.

Важливою частиною урочистої частини зустрічі стали надихаючі промови керівників та модераторів діяльності Клубу: Ганни Михайлівни Пазєєвої – кандидата економічних наук, доцента кафедри економіки та менеджменту підприємства Університету економіки та права «КРОК»; Людмили Петрівни Сумбаєвої – директора Коледжу економіки, права та інформаційних технологій; Віктора Григоровича Алькеми – завідувача кафедри управлінських технологій Університету економіки та права «КРОК», доктора економічних наук, кандидата технічних наук, професора, відмінника освіти України; Ірини Вікторівни Рибак – заступника директора Коледжу з наукової та методичної роботи, кандидата політичних наук, доцента кафедри суспільних наук Університету економіки та права «КРОК».

Яскравими моментами засідання Клубу стали чудові виступи представників компаній – партнерів Клубу професіоналів, яким студенти мали змогу поставити найгостріші запитання. І їх було чимало, оскільки почесним гостем першого засідання Клубу став Юрій Бондарєв – голова громадської спілки «Національна організація роздрібної торгівлі» («НОРТ»), що презентував найактуальніші міжнародні вимоги до компетенцій сучасного студента та молодого фахівця. Цікаву інформацію стосовно сутності та секретів сучасного страхового бізнесу висвітила у своєму виступі начальник відділу реклами та PR ПрАТ «Європейський страховий альянс» («ЄСА») Олена Панасюк.

Щиро вітаємо засновників та учасників Клубу професіоналів з початком діяльності. Бажаємо вам успіхів, плідної та творчої роботи.

Запрошуємо всіх охочих долучитись до Клубу!

Для отримання актуальної інформації щодо діяльності Клубу створена сторінка у фейсбуці.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Клуб Професіоналів / 27.10.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 02 листопада 2017 20:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ відкрив Клуб професіоналів