КЕПІТ – учасник церемонії відкриття Школи мислення та комунікацій «PRAXIS» — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ – учасник церемонії відкриття Школи мислення та комунікацій «PRAXIS»

26 жовтня 2017 Новини та події

22 жовтня 2017 року Коледж економіки, права та інформаційних технологій став учасником знакової події – церемонії відкриття Школи мислення та комунікацій «PRAXIS» Малої академії наук України за адресою вул. Мельникова, 63 (3 поверх).

Цього дня чудова команда енергійних та компетентних фахівців презентувала власний інноваційний освітній проект – Школу «PRAXIS», яка буде працювати в системі Малої академії наук України. За визначенням авторів проекту, головною місією Школи є створення освітнього простору, де «…кожен учасник, міркуючи критично, креативно та діючи відповідально, матиме змогу практикувати і вдосконалювати інтелектуальні компетенції задля всебічної активної участі в повсякденному житті та соціумі».

Захід було розпочато вітальним словом директора НЦ «МАНУ» Оксена Лісового, а також презентацією ключової візії та концепції співавторкою проекту – Надією Адаменко, кандидатом філософських наук, доцентом кафедри філософії факультету філософської освіти і науки НПУ імені М.П. Драгоманова, керівником секції «Філософія» КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді».

Надихаючою частиною став комунікативний майданчик для учасників заходу. Зокрема, для педагогів у рамках презентації Освітнього центру фасилітації проведено динамічний тренінг «Практика фасилітації для лідерів та педагогів». Учасником цієї частини зустрічі стала заступник директора Коледжу з наукової та методичної роботи Ірина Рибак.

У свою чергу, юнакам та юначкам, що долучились, було презентовано освітні програми Self-Praxis (10–14 років) та Dialogue-Praxis (14–16 років), а також проведено захоплюючий тренінг «Мій органайзер думок, бажань і дій». Активними учасниками цієї частини заходу разом з іншими стали студенти I–II курсів Коледжу, а саме: Юлія Вінніченко, Анастасія Дергачова, Сергій Капіца, Соломія Кашуба, Микита Бурханов, Катерина Ладягіна.

Студенти Коледжу – учасники заходу поділилися своїми враженнями:

Анастасія Дергачова та Юлія Вінніченко, студентки I курсу Коледжу, спеціальності «Правова діяльність на ринку нерухомості»: «На заході нам дуже сподобалося спілкування з викладачами-наставниками, а також сподобалась його затишна та дружня атмосфера. Хотілося б частіше ставати учасниками подібних активностей».

Сергій Капіца, студент I курсу Коледжу, спеціальності «Просування та продаж продукції»:

«На подібному заході я вперше. Було цікаво дізнатись про різні нові речі. Організатори та спікери заходу – молодці! Загальна приємна атмосфера допомогла відчути двогодинну активність та інтелектуальну напругу як п'ятнадцять хвилин».

Катерина Ладягіна, студентка II курсу Коледжу, спеціальності «Просування та продаж продукції»:

«Мені все дуже сподобалося. Приємна атмосфера, хороші люди. Під час зустрічі торкались дуже актуальних питань, що є важливими як для всього світу, так і для нас особисто. Загалом, все було дуже круто!».

Ірина Рибак, заступник директора Коледжу з наукової та методичної роботи:

«Від імені адміністрації Коледжу висловлюємо сердечні вітання всій команді Школи мислення та комунікацій «PRAXIS» з нагоди початку діяльності. Від душі бажаємо Вам процвітання та успіху! Це чудовий результат значної багаторічної роботи зі створення інноваційних освітніх інструментів, що сприяють формуванню в юнацтва свідомого ставлення до життя та піклуючого, чутливого ставлення до інших. Дуже сподіваємося на продовження нашої плідної співпраці».

Оновлено: Понеділок, 30 жовтня 2017 14:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ – учасник церемонії відкриття Школи мислення та комунікацій «PRAXIS»