Виставка «Минуле майбутнє» Золтана Мички — Університет «КРОК»

Новини та події

Виставка «Минуле майбутнє» Золтана Мички

24 жовтня 2017 Новини та події

20 жовтня 2017 року студенти КЕПІТу та Університету «КРОК» відвідали презентацію персональної виставки творів відомого закарпатського художника, народного художника України, лауреата Закарпатської обласної премії в галузі образотворчого мистецтва ім. Й. Бокшая та А. Ерделі, почесного академіка НАМ України Золтана Федоровича Мички (1949–2017).

Про значущість цього урочистого пам’ятного заходу в сфері мистецтва свідчить рівень запрошених гостей, а саме: Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні д-р Ерно Кешкень, Надзвичайний і Повноважний Посол України, міністр закордонних справ України з грудня 2007 року до березня 2009 року В.С. Огризко, Надзвичайний і повноважний посол України Д.І. Ткач та багато інших.

Золтан Мичка був учасником багатьох виставок, 130 європейських міжнародних пленерів та симпозіумів у 28-х країнах світу. Його твори зберігаються в музеях і колекціях як в Україні, так і поза її межами.

Митець часто використовував алегорично-метафоричний вислів, уживав асоціативну символіку, знаковість. Його картини сформовані простором, у якому кожен знаходить свою істину. «Ці картини сповнені надзвичайно глибокого сенсу та неймовірно красивої кольорової гами», — ділиться враженнями студентка IV курсу спеціальності «Маркетинг» Н. Руліковська.

Подібного роду заходи не лише наближають молодих людей до світу мистецтва, а й сприяють їх культурному та духовному розвитку, а також їх формуванню як різносторонніх особистостей.

Оновлено: Субота, 28 жовтня 2017 18:21
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Виставка «Минуле майбутнє» Золтана Мички