GPK – Green Park of KEPIT — Університет «КРОК»

Новини та події

GPK – Green Park of KEPIT

19 жовтня 2017 Новини та події

23 вересня 2017 року відбулася грандіозна подія – один із найбільших проектів цьогорічних першокурсників Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Green Park of KEPIT (GPK). Green Park of KEPIT – це безліч тематичних конкурсів: «Естафета», «КВН», «Ерудит», конкурс плакатів, найкращий девіз та найкращий флешмоб і багато іншого.

Учорашні абітурієнти, що донедавна зовсім не знали один одного, об’єдналися заради перемоги. Усього три тижні на підготовку, щоб знайти таланти, розкрити особистості, вигадати та поставити танок і в божевільному темпі проштудіювати підручники перед конкурсом «Ерудит». 

Уперше в історії GPK перемогу здобула група маркетологів – «Заводний Апельсин»! Узявши за основу образи з однойменного роману, що розповідає про четвірку хлопців у білому, учасники творчо підійшли до втілення ідеї твору. Загальний стиль групи також відповідав обраній тематиці: чорний низ, яскраво помаранчевий верх із зображенням графіті-смайликів.

Друге місце посіла група ФКін – Black and White. Запам'яталася вона намальованою чорно-білою кінострічкою студентського життя, одним із найкращих флешмобів із окремим танцем хлопців та дівчат. Дізнавшись про здобуте місце, учасники групи не стримували емоцій – весь парк чув їхній радісний крик.

«GPK мені дуже сподобався. Була просто нереальна атмосфера, відчувався командний дух. Ми посіли друге місце, всі були раді, що наші репетиції до 19:00 після пар були не дарма. Завдяки GPK наша група дуже здружилася», – розповів один зі студентів групи Арзу Мустафаєв.

Учасників команди «Лукас», що завоювала третє місце, вирізняла найбарвистіша емблема на спинах: хмари, на яких написані порядкові номери студентів та прізвища. З ними могло посперечатися хіба що Hello, world! Плакат програмістів складався з назви і великої золотої корони вгорі. «Лукас знає, Лукас рветься, Лукас завжди перемоги доб'ється». Hello, world! мали барвисті футболки з яскравою емблемою-квадратом на грудях. Вона відображала дух групи і відповідала її назві: сердечка, смайлики кружляють навколо сонячної системи. «Яким би не було завдання, але ми не сміємо сумувати. Перемогти – наше покликання! Значить, будемо перемагати!».

Дуже яскравий образ мала команда Права Європейського Союзу. Банда «Псів» – яскравий палаючий напис на великому плакаті Hypers, дівчата з яскравою помадою на губах із заплетеними густими косами, а хлопці з написом «Пси» на щоках, лобі. У танці показали головну ідею своєї команди добре відомим молодим рухом Хайпера.

«Кроконуті» добре запам'яталися всім своїм оригінальним виглядом: білі колготки і футболки, а також сині боксерки. Outbreak в усьому демонстрували власний стиль, ламаючи реальність. Кепки, малюнки на щоках і посмішка на губах – ось він Outbreak у всій красі. «Ми – спалах! Ми – буря! Завжди попереду!

Outbreak! Ми незламні! Ми всіх переможемо!». «Кожен учасник GPK зміг показати свою творчість. Колектив дуже сильно здружився. На GPK познайомилися з різними групами, чому дуже раді», – це відгук старости групи «Екстрім». «Екстрім» – ми хлопці екстра-клас, наш екстрім завжди при нас».

Усі групи, які брали участь у конкурсах, отримали солодкі призи.

Присутні на змаганнях батьки були приємно вражені здібностями своїх дітей і щиро дякували кураторам та адміністрації Коледжу.

 

Адміністрація, у свою чергу, висловлює подяку батькам, випускникам та студентам старших курсів, які знайшли час і підтримали першокурсників.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

GPK 2017 / 23.09.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 19 жовтня 2017 16:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » GPK – Green Park of KEPIT