Святкування Дня туризму та 5-річчя кафедри туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Святкування Дня туризму та 5-річчя кафедри туризму

17 жовтня 2017 Новини та події

27 вересня 2017 року відбулася святкова подія «День туризму в Університеті «КРОК».

Концертна зала була переповнена студентами 1–4 курсів спеціальності «Туризм» бакалаврату, 1–4 курсів спеціальності «Готельне обслуговування» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, студентами інших спеціальностей. Як приємно спостерігати, що за п’ять років в університеті з’явилася ціла когорта майбутніх фахівців з туризму!

На урочистому заході студенти 1–4 курсів спеціальності «Туризм» познайомили присутніх з історією становлення Всесвітнього дня туризму, представили найулюбленіші туристські проекти, виступили з концертними номерами, вітали кафедру туризму з першим ювілеєм. До концерту долучилися учасники вокальної студії «КРОК» (керівник – Сергій Віталійович Дудко).

З вітальним словом виступили перший проректор Університету «КРОК» Кучко Андрій Миколайович, проректор з науково-педагогічної роботи, корпоративного управління Університету «КРОК» Наконечна Наталія Василівна, декан факультету економіки та підприємництва Кахута Надія Дмитрівна, директор Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Сумбаєва Людмила Петрівна, голова Асоціації випускників Університету «КРОК» Заріпова Світлана Зульфирівна.

КРОКівців привітали почесні гості, друзі, партнери Університету «КРОК» директор турагенції «Світогляд» Лазаренко Галина Петрівна, президент Громадської організації «Київський слов’янський університет», співробітник Парку «Київська Русь» Вертегел Андрій Григорович.

Завідувач кафедри туризму Мелько Людмила Федорівна подякувала всім присутнім та команді кафедри туризму за участь у становленні спеціальності «Туризм» в Університеті «КРОК», розповіла про діяльність потужної практико-орієнтованої програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців з туризму», у рамках якої протягом останніх трьох років проведено понад 100 практико-орієнтованих заходів, до яких долучилися викладачі, випускники, партнери.

Почесними грамотами та подяками були нагороджені співробітники та найбільш активні студенти спеціальності «Туризм» за участь у реалізації туристських проектів та популяризацію іміджу Університету «КРОК».

Друга частина свята відбувалася у парковій зоні. Корпоративне управління, Департамент зі студентських питань, Культурний центр, Департамент зв’язків з громадськістю та реклами, Київський ліцей бізнесу подарували всім присутнім незабутній туристський міні-зліт, організувавши туристичні локації, де можна було дізнатися, як розводити вогнище, надавати першу медичну допомогу, встановлювати намети, в'язати вузли. Усі присутні покуштували смачний куліш та гарячий чай.

Дякуємо організаторам та учасникам за незабутній День туризму в Університеті «КРОК»!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Всесвітній день туризму / 27.09.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 19 жовтня 2017 09:35
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Святкування Дня туризму та 5-річчя кафедри туризму