Заходи з нагоди Всесвітнього дня туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Заходи з нагоди Всесвітнього дня туризму

17 жовтня 2017 Новини та події

Уже стало доброю традицією відзначати Всесвітній день туризму різноманітними практико-орієнтованими заходами протягом вересня.

Цього року свято збіглося ще з однією подією – 5-річчям кафедри туризму в Університеті «КРОК»!

 

На початку вересня 2017 року наші «найстарші» студенти спеціальності «Туризм» (4 курс) відвідали туроператора Sakums, де зустрілися з керівником турпідприємства Притолюк Жанною Пилипівною, яка розказала про історію створення підприємства, особливості ведення туристичного бізнесу. Студенти були вражені надзвичайно широким спектром турпропозицій: автобусні тури країнами Європи, тури для школярів в Європі та Україні, індивідуальні тури в екзотичні країни та ін. Але головною особливістю компанії та основою її успіху є дружня команда і злагоджена командна робота.

Знайомство з найромантичнішою професією «наймолодшеньких», студентів 1 курсу спеціальності «Туризм», почалося з відвідування ІХ Міжнародного фестивалю дерунів у Коростені та автобусної екскурсії по Києву разом із Колток Ларисою Анатоліївною – директором турпідприємства «КиївГрадТур», яка вміло демонструвала не тільки інформаційний пласт об’єктів, але й методику проведення екскурсії.

Фестиваль «Дерун Fest – 2017», який проводився 5 вересня 2017 року у Коростені Житомирської області у парку «Древлянський», справив величезне враження колоритом українських традицій, неперевершеними поліськими смаколиками та дерунами з усіх куточків України і не тільки: галицькими, сумськими, полтавськими, подільськими, польськими, англійськими…

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Туризм: ІХ Міжнародний фестиваль дерунів у Коростені / 09.09.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Мандруючи 14 вересня 2017 року на автобусі стародавнім і сучасним Києвом, студенти побували в історичному центрі міста, познайомились з багатьма пам’ятками історії та культури: Володимирським собором, Золотими воротами, Андріївською церквою, історичним місцем, де знаходиться фундамент Десятинної церкви, завітали до Пейзажної алеї.

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Туризм: Автобусна екскурсія по Стародавньому Києву / 14.09.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

15 вересня 2017 року студенти 2 курсу спеціальності «Туризм» побували на науковій практико-орієнтованій оглядовій екскурсії по Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику, разом з високопрофесійним екскурсоводом, працівником наукового відділу – Бардік Мариною Опанасівною. Студенти не тільки познайомились з історією створення, мистецькими, архітектурними особливостями заповідника, але й з методичними родзинками проведення екскурсії.

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Туризм: екскурсія до Національного Києво-Печерського  історико-культурного заповідника / 15.09.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

23 вересня 2017 року для студентів 1-3 курсів традиційно відбулась щорічна мандрівка на Чернігівщину до славнозвісної Качанівки та Соколиного хутору – осередку агротуризму, до якої приєднались співробітники, випускники та партнери Університету «КРОК».

Качанівка вражає у будь-яку погоду та пору року і не тільки як палацо-паркова дестинація України, але й – духовний осередок, який відвідували відомі діячі культури минулих років. Трьохгодинна екскурсія палацом та парком, занурення в перипетії історії, знайомство з мистецькими та архітектурними родзинками палацо-паркового ансамблю справили незабутнє враження.

Господар «Соколиного хутору», давній друг та партнер Університету «КРОК» – Микола Череп, як завжди справив приголомшливе враження на студентів та учасників мандрівки своїм професіоналізмом, закоханістю у справу, патріотизмом та любов’ю до України!

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Туризм: «Качанівка-Соколиний хутір-2017» / 23.09.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Енергія, ентузіазм, радісні обличчя студентів свідчили про величезне задоволення і захоплення від екскурсій, практико-орієнтованих зустрічей!

Туристична спільнота університету достойно підійшла до святкування професійного свята – Дня туризму!

Оновлено: Четвер, 19 жовтня 2017 09:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Заходи з нагоди Всесвітнього дня туризму