КЕПІТ – учасник IV Конгресу юних посланців миру «Усім світом – за мир!» — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ – учасник IV Конгресу юних посланців миру «Усім світом – за мир!»

21 вересня 2017 року з нагоди Міжнародного дня миру у Національному музеї історії України у Другій світовій війні відбувся IV Конгрес юних посланців миру «Усім світом – за мир!» під гаслом «Разом за мир: повага, безпека та гідність для всіх».

Студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій уже другий рік поспіль беруть участь у цьому прекрасному та масштабному дійстві. Це, зокрема, студенти I–II курсів: Вікторія Берднікова, Соломія Кашуба, Ілля Назарук, Ханнан Мір, Михайло Манько, Микола Юркін, Олександр Кот, Катерина Ладягіна, Микита Бурханов, Олександр Расказов, Катерина Суворова.

З-поміж найактивніших учасників особливо відзначимо студентів II курсу: Павла Євченка, Давида Кияницю, Анастасію Кухарчук, Катерину Ладягіну, Сергія Максимчука, Олександра Расказова, Катерину Суворову, Тетяну Шнейдер.

Цього чудового дня Коледж економіки, права та інформаційних технологій був урочисто нагороджений почесним сертифікатом за активну участь у громадському русі «Діти – посли миру».

Адміністрація Коледжу висловлює сердечну вдячність організаторам Конгресу за їхню натхненну та наполегливу роботу з розбудови гармонійного, мирного та щасливого суспільства.

Особлива вдячність – усім студентам КЕПІТу, що беруть активну участь у цьому громадському русі, проектах «Школи миру» та у всіх її заходах. Щиро вдячні викладачеві іноземної мови КЕПІТу Наталії Віталіївні Самойленко за допомогу та підтримку студентів під час заходу.

Оновлено: Понеділок, 30 жовтня 2017 14:37
Детальніше в цій категорії: « Засідання циклових комісій
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Коледж економіки, права та інформаційних технологій » КЕПІТ – учасник IV Конгресу юних посланців миру «Усім світом – за мир!»