Засідання циклових комісій — Університет «КРОК»

Новини та події

Засідання циклових комісій

21 вересня 2017 року відбулося перше в цьому навчальному році засідання голів циклових комісій Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Було визначено пріоритетні завдання та плани роботи на рік; розглянуто стан навчально-методичного забезпечення дисциплін, закріплених за цикловими комісіями.

Заступник директора Коледжу з навчальної роботи Т.М. Червінська зауважила у своєму виступі, що всі циклові комісії вчасно надали інформацію про розподіл навантаження. Наголосила на можливостях підвищення кваліфікації в межах Університету та зауважила, що голови циклових мають своєчасно надати інформацію про атестацію своїх викладачів та їх потребу в підвищенні кваліфікації. Заступник директора з наукової та методичної роботи І.В. Рибак довела до відома інформацію про плани наукової роботи Коледжу та включення до його змісту пропозицій від циклових комісій. Заступник директора з виховної роботи Н.В. Степаненко визначила напрямки виховної роботи на рік та наголосила на необхідності поглиблення співпраці викладачів циклових комісій зі студентами в рамках спільних позааудиторних творчих заходів та проектів. Голови циклових комісій презентували до затвердження річні плани роботи, надали оновлену інформацію щодо кадрового складу та розподілу начального навантаження, внесли нові пропозиції щодо науково-методичної роботи Коледжу.

Шановні голови циклових комісій Коледжу економіки, права та інформаційних технологій! Адміністрація Коледжу сердечно вдячна вам за співпрацю та підтримку. Бажаємо вам успіхів, натхнення, творчості в новому навчальному році!

Оновлено: Понеділок, 30 жовтня 2017 14:37
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok