Перший КРОК до проектної діяльності — Університет «КРОК»
Версія для друку

Перший КРОК до проектної діяльності

05 вересня 2017 Новини та події

4 і 5 вересня 2017 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулися організаційні збори з першокурсниками, на яких виступила адміністрація та представники всіх проектних груп.

Голова Студентської ради Коледжу Поварчук Альона ознайомила першокурсників зі структурою, функціями та основними завданнями Студради, розповіла про посади, які вже згодом кожен із них зможе обіймати, та презентувала розмаїття проектів і можливостей, які неодмінно зроблять активним студентське життя кожного в навчальному закладі.

Юлія Бабенко, голова Студентського наукового товариства, надала інформацію про можливості, які відкриваються перед тими студентами, що віддають перевагу науковій діяльності.

Про різноманітну екологічну діяльність розповіла голова Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС» Цирин Каріна. Студенти пересвідчилися в тому, наскільки серйозними та масштабними є проекти, створені екологічним рухом.

Також студенти познайомилися з випускником Коледжу й Університету Євгенієм Савельєвим, який запалив у серцях присутніх жагу до лідерства та самовдосконалення, презентувавши проектну групу SPG та її діяльність. А ще першокурсники дізналися про медіа-групу KMG та освітній проект для учнів шкіл міста Києва КЕПІТ-expert.

Дякуємо студентам другого курсу, які наприкінці організаційних зустрічей показали танцювальний флешмоб на чолі з Гольцевою Аліною.

Не маємо сумніву, що перед студентами постав нелегкий вибір: чим зайнятися в Коледжі в позанавчальний час. Але головне, що кожен знайде справу, яка допоможе самореалізуватися. Адже в нас росте достойне покоління, якому небайдуже майбутнє країни.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Комунікативні тренінги для першокурсників КЕПІТу / 04.09 - 05.09.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 13 вересня 2017 08:50