Практика для студентів 1 курсу спеціальності «Туризм» — Університет «КРОК»

Новини та події

Практика для студентів 1 курсу спеціальності «Туризм»

27 липня 2017 Новини та події

З квітня до травня 2017 року студенти 1 курсу спеціальності «Туризм» проходили навчально-ознайомчу практику. Хоча протягом року за програмою «Школа професійного зростання» для майбутніх фахівців з туризму проводилося чимало заходів, вони з нетерпінням чекали на цю подію.

Практика почалася з традиційної зустрічі з фахівцем. У гості до «КРОКівців» завітала директор турагентства «Світогляд» Лазаренко Галина Петрівна, з якою студенти познайомилися ще на початку року, коли відвідали турпідприємство.

У рамках проекту «Туристична вітальня» відбулася зустріч «Сучасні можливості туристичного бізнесу», на якій були присутні студенти 1–3 курсів спеціальності «Туризм» Університету «КРОК».

Галина Петрівна наголосила не тільки на особливостях діяльності турпідприємства, а й на ключових компетентностях працівника туристичної сфери. Окрім цього, були підбиті підсумки проекту «Інформаційно-практичний курс з основ ведення та організації туристичного бізнесу», у якому взяли участь наші студенти.

Важливо, що серед них – студентка 1 курсу Глуховська Крістіна, яка перша серед усіх студентів розробила тур до Єгипту і знайшла клієнта! Вітаємо Крістіну з першим успіхом!

Серед туристичних підприємств студенти відвідали туроператорів «ALF», «Феєрія мандрів», «AngaTravel», готелі «Україна», «Київ», «Mercure Hotel», де відбулися цікаві практико-орієнтовані зустрічі.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Екскурсія до готелю «Україна»

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Екскурсія до ведучих туроператорів України

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Екскурсія до готелю «Mercure Hotel» з турагентством «СвітОгляд»

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Важливою складовою практики є знайомство з туристичним ресурсним потенціалом України, з професією екскурсовода. Студенти відвідали національні музеї міста Києва: імені Тараса Шевченка, Київську картинну галерею, «Чорнобиль», музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків, Софійський собор.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Туризм: музеї Києва (навчально-ознайомча практика)

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Екскурсію по Софійському собору проводила Сокол Тетяна Георгіївна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри туризму, яка також продемонструвала методичні особливості проведення екскурсії.

Родзинкою практики стала участь студентів в організації проекту «Лекторій-studio» в рамках родинного свята-фестивалю «КРОК ЗБИРАЄ ДРУЗІВ» 20 травня 2017 року, що відбувся з нагоди 25-річчя Університету «КРОК». Слід зауважити, що студенти не тільки були учасниками цього проекту, а й вчилися організовувати захід.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Відкриття проекту «Лекторій-studio»

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Важливою складовою практики стало проведення круглих столів на тему «Професійні компетентності фахівця з туризму: аналізуємо, оцінюємо, робимо висновки», де студенти обмінювалися думками, аналізували, оцінювали почуте і побачене.

Наприкінці практики всі бажаючі взяли участь у турі «Цілюща сила Карпат», який відбувся в кінці травня 2017 року. Студенти залишилися у захваті!

Керівником практики була Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму.

Також організацією практики займалася Петренко Марина Іванівна – методист кафедри туризму.

Висловлюємо щиру вдячність усім друзям, колегам, партнерам за участь у практико-орієнтованій підготовці студентів!

Оновлено: Понеділок, 31 липня 2017 21:50
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Практика для студентів 1 курсу спеціальності «Туризм»