Студенти зустрілися з успішним підприємцем — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти зустрілися з успішним підприємцем

22 червня 2017 Новини та події

У п'ятницю, 26 травня 2017 року, студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій взяли участь у зустрічі, яку проводив бізнесмен, засновник і власник компанії FEDORIV. Андрій Федорів – дуже ризикова людина, яка знає, чого хоче від життя, і закликає не зупинятися на досягненні однієї цілі, а продовжувати розвиватися. 

На запитання «Як ви пройшли свою першу співбесіду?» Федорів відповів так: «У рекламне агентство Saatchi & Saatchi я прийшов фактично випадково. Прийшов тому, що мені подобалося займатися улюбленою справою. Я пройшов дві співбесіди в один день. Власне, чому я отримав роботу в рекламі? На це були дві причини. По-перше, я дуже добре володів англійською мовою, по-друге – я сказав, що знаю 300 бізнесменів, у мене є їхні телефони і ми можемо організувати з ними зустрічі. Я ризикував, але знав, що завдяки вільній англійській мові я вигідний претендент на цю посаду, і тому все пройшло успішно».

З приводу прийняття рішень Федорів сказав: «Більшість рішень на землі все одно приймається на рівні інтуїції. Це важливо розуміти і для свого життя, і для роботи». Наостанок Андрій Федорів зазначив, що важливо запам'ятати: «Ти нічого не отримаєш безкоштовно, за все потрібно заплатити, і тобі дуже пощастить, якщо це будуть гроші».

Зустріч була дуже насиченою. Кожен студент зробив для себе певні висновки та почув цінні поради, які колись допомогли Андрію Федоріву в житті.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти зустрілися з успішним підприємцем