КЕПІТ на IForum-2017 — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ на IForum-2017

22 червня 2017 Новини та події

25 травня 2017 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій стали учасниками масштабного та захоплюючого, майже магічного дійства загальнонаціонального рівня – IForum-2017. Цей захід об’єднав провідних інтернет-діячів, відомих експертів, фахівців інформаційно-технологічної сфери України та світу, а також усіх-усіх, хто не уявляє свого життя без інноваційних гаджетів та зачарований сучасними інформаційними технологіями.

Студенти 1 курсу КЕПІТу поділилися своїми найяскравішими враженнями від участі в IForum-2017.

Паламаренко Ангеліна, спеціальність «ПРН»:

Провівши цілий день на IForum, я була вражена його неймовірними масштабами та отримала дуже багато приємних і незабутніх вражень. Коротко описати їх досить складно. Для мене IForum став можливістю дізнатися більше нового з виступів провідних фахівців інтернет-бізнесу, здобути цілісне враження про сутність стартапів у галузі нових технологій, реклами та просування в мережі. Відверто кажучи, я дуже задоволена участю в цьому неймовірному заході і все ще перебуваю під сильними враженнями. З нетерпінням чекатиму цього дійства в наступному році.

Некрутенко Анастасія, спеціальність «ФКекс»:

Насамперед слід відзначити масштаб дійства. Захід проходив у Міжнародному виставковому центрі, у стінах якого зібралася величезна кількість доповідачів, експертів, спеціалістів, а також були представлені до уваги відвідувачів різні новації та прогресивні ідеї. Як розповідають організатори, цьогоріч форум зібрав понад дев’ять тисяч учасників.

Після побаченого та почутого на цьому чудовому заході з упевненістю можу сказати, що український ІТ-ринок досяг значних успіхів і продовжує стрімко розвиватися. Більшість доповідей прослухала з напрямку, присвяченому розвиткові інтернет-бізнесу, для мене він виявився найцікавішим. З кожного без винятку виступу я взяла для себе щось нове та вражаюче. Тому всім, хто думає, чи варто відвідувати IForum, раджу не вагатися, а наступного року швиденько бігти отримувати свій заряд енергії та натхнення на нові звершення!

Гурський Дмитро, спеціальність «КНма»:

Коли я тільки дізнався, що піду на IForum, дуже здивувався. Потім розповів про це одному другові, а той збентежив мене – мовляв, якщо ти не стартапер або підприємець, робити тобі там нічого. Пішов на IForum і зрозумів, що зробив правильну річ. На форумі кожен міг знайти собі щось до душі. Сила-силенна цікавих людей, стендів, стартапів. Було аж 8 лекторіїв та багато зон і від уже визнаних корпорацій, і від стартаперів.

Якщо говорити про лекції, які запам'яталися, то це, без сумніву, про сучасні NLP-технології, лекція від Анни Антоненко, менеджера по роботі з клієнтами продуктів Wargaming, лекція про боти від представника з Microsoft Україна і шалено веселий Іван Данішевський з лекцією про кіберспорт. Дуже цікавою і, мабуть, найбільш вражаючою для мене була тема Інтернету речей і штучного інтелекту. Сподобався Семен Кременюк з лекцією про те, як з каналу на YouTube зробити бізнес.

Дуже доречним та гарним доповненням були кава, чай і всіляка смакота. Загалом я дуже задоволений відвідуванням заходу і сподіваюся долучитися до участі в ньому в наступному році!

Ваганов Данило, спеціальність «КНма»:

Усе дуже сподобалося, було багато захоплюючих виступів. Намагався потрапити на найцікавіші. Дізнався багато про ринок кіберспорту. Також було дуже багато цікавої інформації на лекціях про штучний інтелект. Узяв участь у розіграшах, і навіть дещо виграв.

Шебелла Артем, спеціальність «ІПЗР»:

На IForum я здебільшого був у зонах, де розповідали про технології майбутнього, інтернет-бізнес та інтернет-технології. Там я дізнався багато нового про те, наскільки швидко змінюється світ, про те, що природні ресурси поступово втрачають свою цінність, про криптовалюту, за допомогою якої планують боротися з корупцією, і багато ще чого. Загалом мені дуже сподобалося.

Оновлено: Четвер, 22 червня 2017 10:49
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ на IForum-2017