Випуск слухачів проекту «Україна – Норвегія» — Університет «КРОК»

Новини та події

Випуск слухачів проекту «Україна – Норвегія»

22 червня 2017 Новини та події

11 травня 2017 року в Університеті економіки та права «КРОК» відбувся урочистий 15-й випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації за спеціальністю «Забезпечення безпеки підприємницької діяльності суб'єктів господарювання в Україні». Кожен випускник проекту «Україна – Норвегія» «Перепідготовка і соціальна адаптація військовослужбовців та членів їх сімей в Україні» отримав український диплом Університету «КРОК» і норвезький диплом Університету Нурд.

 На урочистій церемонії були присутні: президент Міжнародного фонду соціальної адаптації Володимир Сергійович Рубцов, проректор з наукової роботи Університету «КРОК» Володимир Степанович Сідак, директор Навчально-наукового інституту менеджменту безпеки Університету «КРОК» професор Олександр Іванович Захаров, керівник проекту «Україна – Норвегія» в Університеті «КРОК» професор Микола Іванович Зубок.

Учасники урочистого заходу високо оцінили роботу викладацького складу, організаторів проекту з української та норвезької сторін. Декільком слухачам групи були вручені подяки за сумлінне та відповідальне ставлення до навчання на курсах. Випускники з радістю висловлювали слова подяки та побажали подальшого процвітання та розвитку проекту «Україна – Норвегія».

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Церемонія випуску / 11.05.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Детальніше в цій категорії: « Добро творити легко! КЕПІТ на IForum-2017 »
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Випуск слухачів проекту «Україна – Норвегія»