«КРОК» зібрав друзів! — Університет «КРОК»
Версія для друку

«КРОК» зібрав друзів!

06 червня 2017 Новини та події

Відзначення свого ювілею Університет завершив красивим великим родинним фестивалем «КРОК збирає друзів». Суботнього дня 20 травня у численних приміщеннях закладу, на центральному та внутрішньому подвір’ях, у довколишній парковій зоні відбувалася сила-силенна подій.

Цілий рік, починаючи з вересня, ми відзначали ювілей нашого Університету. Практично всі наукові, профорієнтаційні, проектні, культурні, спортивні події, різноманітні зустрічі, фестивалі, конкурси, засідання чи конференції, що проводив або організовував Університет, відбувалися під гаслом «КРОКу 25».

Фестиваль став потужним акордом святкування. Його відкрили засновники «КРОКу» – ректор С.М. Лаптєв, директор Київського ліцею бізнесу Л.І. Паращенко, проректор з маркетингу Ю.М. Гукайло і президент Міжнародного фонду досліджень освітньої політики Т.В. Фініков. «25 років – це багато чи мало?» – запитав учасників фестивалю ректор С.М. Лаптєв. І сам відповів так: «Знаю напевне – це дуже швидко!». Таке відчуття чверті століття свідчить про спресованість часу, відданого справі становлення та розвитку приватного вищого навчального закладу, що став лідером у своїй сфері, тримає руку на пульсі інновацій, випускає для України конкурентоспроможні професійні кадри.

Фестивальне свято охопило всі ланки і структури закладу. Викладачі, студенти Університету і Коледжу, учні Ліцею, батьки, випускники, партнери – кого тут тільки не було того яскравого дня. В актовій залі від самого ранку порядкували таланти «КРОКу» – відбувся концерт для батьків. Далі – Форум молодіжних ініціатив, який організували Коледж та Ліцей спільно з Управлінням освіти Шевченківської РДА за участі лідерів учнівського самоврядування столиці.

Тим часом один із найцікавіших непересічних особистостей Університету – доктор політичних наук, професор, Надзвичайний і Повноважний Посол України Д.І. Ткач вітав переможців «КРОКівського» конкурсу есе «Штрихи до портрета сучасного дипломата». Не залишився порожнім і бібліотечний простір – там відбулося засідання літературно-мистецької вітальні, де гостем заходу і цікавим співрозмовником був праправнук Т.Г. Шевченка М. Лисенко, представники Вишгородського історичного заповідника.

У паркових зонах свій майданчик облаштував Екологічний клуб «Лотос» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій – студенти проводили майстер-класи з використання екоматеріалів у побуті, з дітлахами випускників та викладачів проводили еко-ігри.

Трохи далі від екологів смачними борщем та чаєм (кому що було до вподоби) пригощали члени київської скаутської організації, з якою через студентів-скаутів товаришує «КРОК».

Перед центральним входом до Університету власні малюнки, витинанки, ліплення, саморобні іграшки тощо пропонували гостям та учасникам фестивалю студенти та викладачі. Особливість такого ярмарку – кошти від продажу будуть передані вихованцям школи-інтернату №15 м. Києва для дітей з наслідками поліомієліту та церебрального паралічу. Тут же на подвір’ї майстер-класи з рукоділля давали «КРОКівські» знаменитості, викладачі і у вільний від роботи час майстрині квілінгу, вишивки, гаптування, плетіння тощо.

У затемненому холі викладачі та студенти демонстрували технічні мультимедійні та інформаційні можливості Університету. Тут у зоні робототехніки гості закладу із захватом знайомилися із можливостями програм «Туманний екран», «Доповнена реальність», Leap Motion, Lego Mindstorms.

У ході фестивалю відбулися лекторій-студія «Туристичні образи світу», який організувала завідувач кафедри туризму Л.Ф. Мелько, а також психологічний лекторій під керівництвом завідувача кафедри психології І.В. Сингаївської. КЛБ організував свою «територію лідерства», де учні, вчителі та батьки зварили смачний традиційний ліцейський куліш та фірмовий смачнючий плов від родини Антропових, якими пригощали всіх гостей фесту.

Особливим фестиваль «КРОК збирає друзів» звичайно ж зробив KROkalumniFEST – щорічна зустріч випускників. Президент Асоціації випускників Університету С.З. Заріпова нагадала, що Асоціації уже 10 років і за цей час випускники та Університет завжди разом активно творили і творять його сучасну історію, допомагають з практикою та ї працевлаштуванням молодим поколінням випускників, надають призи до різних конкурсів, заохочення для кращих студентів. Фестиваль у фестивалі – це був справжній вибух емоцій, радості від зустрічей, щирих слів подяки, привітань.

До речі, того ж дня «КРОКівська» родина безсумнівно отримала чимало нових членів. Адже в департаменті зв’язків з громадськістю менеджери зі вступу від ранку до вечора приймали сім’ї старшокласників, які прийшли на «КРОКівський» фестиваль з метою поцікавилися умовами вступу, можливостями та перспективами навчання в Університеті та Коледжі.

Масштабна подія – святкування 25-річчя «КРОКу» – завершилася. Але тільки подія. Бо Університет «КРОК» рушив далі – викладати, навчатися, випереджати час, тримати перші позиції у підготовці професіоналів. Попереду – випуск бакалаврів, вступ нових студентів. Хай тобі щастить, Університете «КРОК»! 

А зараз пропонуємо переглянути світлини та відео сюжет про святкування, що був в ефірі 5 каналу. Приємного перегляду!

 

 

 
 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Фестиваль "КРОК ЗБИРАЄ ДРУЗІВ" (1)  / 20.05.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Неділя, 18 червня 2017 20:45