Застосування Microsoft Project/Project online в освіті — Університет «КРОК»

Новини та події

Застосування Microsoft Project/Project online в освіті

02 червня 2017 Новини та події

23 травня 2017 року в Університеті «КРОК» відбувся майстер-клас «Застосування Microsoft Project/Project online в освіті». Захід пройшов за підтримки офісу компанії Microsoft в Україні в рамках програми впровадження в навчальних закладах хмарних сервісів та програмного забезпечення Microsoft.

 Майстер-клас проводив Олексій Просницький – співзасновник і директор компанії «Leo Consulting», провідний спеціаліст з Microsoft Project, один із світових експертів щодо впровадження рішень на базі Microsoft Project у державних установах та бізнес-структурах.

Учасниками заходу були студенти старших курсів різних спеціальностей, які бажали дізнатися більше про проектний менеджмент та його інструменти, співробітники Університету, які використовують методики управління проектами у своїй діяльності, професори, доценти і викладачі. Під час зустрічі, яка відбувалася в оновленому читальному залі навчально-наукової бібліотеки з використанням сучасних технічних засобів, слухачі ознайомилися із сучасними тенденціями проектного менеджменту, інструментарієм та методиками, які найчастіше використовуються із застосуванням хмарних сервісів та програмного забезпечення від компанії Microsoft. Спікером було запропоновано декілька успішних вітчизняних проектів, що реалізовано з використанням Microsoft Project.

Більшу частину відведеного часу спікер приділив необхідності вивчення та викладання технологій Microsoft, зокрема Microsoft Project/Project online як програмного продукту, який є дуже популярним на сучасному ринку.

На зустрічі було обговорено питання подальшої співпраці з питань популяризації сучасних інформаційних технологій у навчанні.

 

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

"Застосування  Microsoft Project/Project online в освіті" / 23/05/2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Неділя, 18 червня 2017 20:50
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Застосування Microsoft Project/Project online в освіті