Ліцей бізнесу – старший брат Університету — Університет «КРОК»

Новини та події

Ліцей бізнесу – старший брат Університету

31 травня 2017 Новини та події

У програмі святкування ювілею Університету був день, коли своє народження відзначав Київський ліцей бізнесу – член Корпорації «КРОК». Ліцей на цілий рік старший за Університет, адже був заснований 19 травня 1991 року. І ось 26 років по тому КЛБ є успішним, сучасним, багато в чому унікальним із-поміж середніх загальноосвітніх закладів столиці. 

Відзначили свій день народження викладачі та учні Ліцею по-своєму, по-молодіжному розкуто, із презентацією нової ліцейської пісні, креативним флешмобом, привітаннями від випускників, друзів, партнерів, з іменинним тортом. В актовій залі «КРОКу» відбулося урочисте зібрання – із врученням грамот та подяк ліцеїстам, батькам, випускникам. А за межами Ліцею – футбольний турнір між командами вчителів-батьків-випускників та учнів. Цього разу перемогли старші, але турнір настільки сподобався, настільки запалив усіх гравців та вболівальників, що після змагання на футбольній козацькій раді було прийнято рішення проводити такий турнір щороку саме в день святкування ліцейських іменин.

І головне – того дня відбулися 4 цікаві та корисні для ліцеїстів зустрічі з колишніми його учнями, які стали успішними бізнесменами, підприємцями, топ-менеджерами. Відкриті лекції від випускників так і називалися «Історії успіху», і для підлітків, які сьогодні лише визначаються зі сферами інтересів та майбутніми професіями, були кому справжнім відкриттям, кому житейською порадою, кому корисним вектором у пошуку себе. Випускник КЛБ 2004 року Ярослав Каплан, співзасновник франчайзингової компанії Escape Quest, провів майстер-клас на тему «ФК: від ідеї до міжнародної мережі». Анастасія Попсуй, випускниця Ліцею 2003 року, а нині депутат Ірпінської райради і радник міського голови Ірпеня, запропонувала слухачам розмову про становлення місцевого самоуправління на прикладі своєї громади.

Випускник 2005 року Іван Дубнов, СЕО в компанії OMNICORE, зібрав довкола себе тих, хто цікавиться торговельним бізнесом в Інтернеті. Тема його лекції – «Високотехнологічне торговельне підприємство у бізнесі високої моди». Артем Нідзельський, випускник ліцею 1997 року, який працює заступником директора регіонального центру ПУМБ, запросив до себе на лекцію «Діяльність сучасного банку» тих, кого цікавлять фінанси – і як майбутня професія, і як заробіток в успішній справі.

Утім, яка б тема не обговорювалася, ішлося в підсумку про самоосвіту протягом усього життя, про вибір власного шляху, який робиться молодою людиною ще в ліцеї, але назавжди, і від точності, усвідомленості вибору залежить, чи стане людина успішною і щасливою, чи не стане. Одним словом, замислитися учням було про що навіть у святковий день…

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Ліцей бізнесу – старший брат Університету