25 років заради студентів і завдяки студентам — Університет «КРОК»

Новини та події

25 років заради студентів і завдяки студентам

31 травня 2017 Новини та події

На Урочистих зборах «КРОКівського» студентства з нагоди чвертьстолітнього ювілею Університету слова «дякуємо» і «студенти» звучали найчастіше. Адже в актовій залі зібралися кращі представники студентської сім’ї, і практично кожного було нагороджено Грамотою Університету. 

Перший набір – це 19 студентів. Нині ж в Університеті та його підрозділах навчається майже 5 тисяч. Отакий величезний КРОК за чверть століття зробив заклад. Підготовлено десятки тисяч успішних управлінців, державних діячів, підприємців, правників, економістів. Вітаючи молодь, ректор С.М. Лаптєв акцентував увагу на тому, що кожен з 20 випусків набирав оберти, додавав спеціальність і спеціалізацію, «обростав» творчими ідеями, проектами, зростав кількісно, додавав іноземних студентів – в Університеті навчалися громадяни близько 40 країн світу. Чимало випускників «КРОКу» тепер і самі є викладачами, успішними кандидатами і докторами наук. Нині студентами є вже діти дітей перших випускників!

Від деканів, завідувачів кафедр на зборах звучали слова подяки своїм вихованцям – за відмінне навчання, жадобу знань, за активну участь у корпоративних заходах Університету, волонтерську роботу і наукову діяльність. Часом до молодих людей сивочолі професори зверталися так: «Ваша величносте, студентство», «Вельмишановний студенте». І щиро дякували за вибір «КРОКу», за довіру, за дружбу, за можливість бути популярним і рейтинговим приватним вишем у Києві та за його межами. Завдяки студентам, які щороку приходили і приходять сюди навчатися, Університет вижив у складних економічних і конкурентних умовах і тепер гордо і впевнено відзначає своє 25-річчя.

За традицією, саме на урочистих зборах студентів вручається університетська відзнака «Знак Шани» випускникам «КРОКу», які нині працюють у закладі. Цього року нагороду отримали випускники О.Є. Паланюк, Г.П. Мосеєнкова, О.Р. Карапетян, І.С. Тулякова.

Перед студентською аудиторією отримали відзнаки і викладачі, які здійснювали наукове керівництво студентськими роботами, що посіли призові місця на міжнародних та всеукраїнських конкурсах і олімпіадах – декан факультету міжнародних відносин, доктор економічних наук, професор, академік Академії наук вищої школи України, відмінник освіти України В.В. Рокоча (студентська робота посіла призове місце у II етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Світове господарство і міжнародні економічні відносини»); доцент кафедри економіки та менеджменту підприємства, кандидат економічних наук Г.Б. Пекна (студентська робота посіла призове місце у II етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка та управління підприємством»); завідувач кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами, доктор технічних наук, доцент О.Б. Данченко (студентська робота посіла призове місце у II етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Управління проектами»); доцент кафедри державно-правових дисциплін, кандидат юридичних наук І.В. Тарасова (студентська робота посіла призове місце у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Кримінальне право»); доцент кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами, кандидат технічних наук О.С. Шарова (студентська робота посіла призове місце у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Управління проектами»).

Велика група студентів, які відмінно навчаються, займаються науковими дослідженнями, крім того активні не лише у навчанні, а й у громадському житті, завжди соціально та корпоративно відповідальні, беруть участь у роботі проектів, підготовці різних заходів, спортивних змаганнях, готують цікаві культурні програми тощо, нагороджені грамотами Університету.

За активну участь у науковому житті та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету Грамотою (та премією) нагороджені переможці Всеукраїнської студентської олімпіади, Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук Сімех Дмитро, Устименко Владислав, Тихонюк Євгенія, Грохольский Олександр, Іванова Анна, Хаджинов Андрій, Гончаренко В’ячеслав.

За активну участь у громадському житті та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету – Амельченко Анастасія, Батуріна Ольга, Білецька Анастасія, Березко Іван, Вовчок Вікторія, Голота Адам, Донцов Вадим, Коцюба Анастасія, Магдик Анастасія, Марчук Ганна, Мелащенко Олексій, Півень Андрій, Перепілка Валерій, Романов Михайло, Сафронова Каріна, Федько Катерина, Шупило Анна, Бабат Альона, Петричко Юрій, Дерезенко Дмитро.

За активну участь у громадському і науковому житті та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету – Поварчук Альона, Клименко Катерина, Штак Владислав, Журавель Діана, Янченко Олександра, Бузовецька Анна, Коваль Владислава, Попова Юлія, Бабенко Юлія, Сорокопуд Вікторія, Логош Вікторія, Опалинський Ярослав, Бутенко Марія, Ланцов Володимир, Паламаренко Ангеліна, Цирин Каріна, Ладягіна Катерина, Лещинець Олександр, Красій Роман.

За сумлінність та наполегливість у навчанні та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету – Амельченко Анастасія, Білецька Анастасія, Корецька Марина, Марина Юрій, Сітак Сергій, Чайка Юлія, Рибалка Катерина, Росохай Лінора, Сінгх Дальвір, Трикуза Дмитро, Шендеров Борис, Вовчок Вікторія, Дурицький Михайло, Острянко Роман, Сулима Ірина, Самунь Владислав, Львова Анастасія, Атаманчук Вікторія, Грохольський Олександр, Зайцева Юлія, Ярмак Анна, Скрипачов Богдан, Троян Євген, Весніна Аліна, Тарахкало Олег, Остапенко Вікторія, Кардаш Катерина, Кравчук Павло, Данченко Любов, Бойко Богдан, Зирянов В'ячеслав, Чернишова Ксенія, Кучук Кирило, Яцина Юрій, Січевлюк Антон, Берідзе Рамаз, Сімех Дмитро, Гараніна Ольга, Лукасєвич Юля, Фігіна Лілія, Нечай Анастасія, Лученко Євген, Хмелюк Віталіна, Яблуновська Наталія, Баликін Іван, Інгман Катерина, Яремчук Яна, Бутенко Олексій, Гіжевська Аліна, Денисенко Олександр, Медведєв Ігор, Миколайчук Володимир, Новосад Вадим, Савенко Микола, Сіренко Дмитро, Іскра Михайло, Аронов Ян, Цилюрик Ольга, Кучеренко Олександр, Легкий Вадим, Кабаняча Вікторія, Світлак Вероніка, Половинко Вікторія, Мисливець Марина.

За активну участь у технічному та комп’ютерному забезпеченні навчальних занять та корпоративних заходів Університету – Кравчук Павло, Волоха Антон, Чорний Віталій.

За розвиток екологічного та волонтерського руху і вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету – Руліковська Наталія, Замкова Єлизавета, Шмакова Ліана, Мельник Олексій, Рудь Вікторія, Гордійчук Оксана, Петричко Юрій, Дерезенко Дмитро, Козій Роман, Кошевенко Дмитро. За вагомий внесок у розвиток оздоровчого руху та пропаганду ідей здорового способу життя –Георгієва Вікторія, Галецький Олександр, Сахаров Леонід, Школяр Олександр, Кравчук Павло.

За активну участь у культурному і громадському житті, створення та реалізацію соціальних проектів та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету – Ковальчук Вікторія, Кисіль Анна, Філімонова Ярослава.

Грамоти Університету студентам вручали: перший проректор, професор А.М. Кучко, директор Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Л.П. Сумбаєва, проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Н.В. Наконечна, проректор з науково-педагогічної роботи О.М. Шикова, декан юридичного факультету, доцент, Герой України А.Й. Француз, проректор, професор В.К. Гіжевський, директор Навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій, професор В.А. Рач, проректор з міжнародних зв’язків, професор, Надзвичайний і Повноважний Посол України Д.І. Ткач, декан факультету економіки та підприємництва Н.Д. Кахута, заступник декана факультету міжнародних відносин Н.М. Момот.

Церемонію святкового нагородження студентів завершила голова Правління Асоціації випускників Університету «КРОК» С.З. Заріпова, оголосивши номінантів та переможців Конкурсу на здобуття стипендії Асоціації, який пройшов уже вшосте. Номінантам Бузовецькій Анні, Бутенко Марії, Желепі Аліні, Коваль Владиславі (всі четверо – КЕПІТ), Кошевенко Анні (ФМВ) та Кудряшову Євгенію (ФЕП) були вручені призи та цінні подарунки від випускників «КРОКу», які є засновниками власних фірм чи бізнес-структур. Переможцями конкурсу і стипендіатами АВУ «КРОК» стали Марія Бутенко та Євгеній Кудряшов, які під захоплений галас та гучні аплодисменти друзів отримали сертифікати на 50-відсоткову знижку в оплаті навчання в наступному навчальному році.

Завершилися урочисті збори студентства виступами талановитих, улюблених, яскравих виконавців Вокальної студії «КРОК».

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Урочисте зібрання студентів / 18.05.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 07 вересня 2023 15:24
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » 25 років заради студентів і завдяки студентам