«КРОК» вітають колеги та партнери — Університет «КРОК»

Новини та події

«КРОК» вітають колеги та партнери

31 травня 2017 Новини та події

Ректор Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури А. Чебикін нагородив ректора Університету економіка та права «КРОК» Відзнакою «Гідному Шани» за вагомий особистий внесок у розвиток мистецької освіти та науки. Нагороду було вручено під час відкриття виставки творчих робіт випускників НАОМА в межах заходів зі святкування 25-річчя «КРОКу».

Від імені колективу Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» професорсько-викладацький склад, студентів та співробітників Університету «КРОК» з нагоди 25-річчя від дня заснування привітав президент Університету «Україна» П.М. Таланчук.

У вітальному адресі, зокрема, наголошується: «Як перший міністр освіти Незалежної України засвідчую вам свою щиру шану і підтверджую, що ви не тільки є самовідданими орачами освітянської ниви, сієте мудре, добре, вічне, а й творите її нове майбуття. Заснувавши у 1992 році один із перших приватних вищих навчальних закладів на території пострадянського простору, ви обрали європейський шлях, чим засвідчили рівне право України на перебування в європейському співтоваристві. Університет «КРОК» – це важлива сторінка в історії становлення й розвитку української вищої школи, адже він є в ряду тих, хто відкрив нові можливості для освіти та розвитку української молоді. Чверть століття Університет відіграє важливу роль у підготовці висококваліфікованих фахівців. Талановита праця випускників сформувала авторитет відомого як в Україні, так і за його межами навчального закладу, у якому навчатися доступно, ефективно, модно і престижно. Я переконаний, що той гордий поступ, який ви сьогодні створюєте в Університеті, буде притаманний усім національним ВНЗ країни. Тож давайте робити все від нас залежне, аби українська освіта була найкращою. Щиро зичимо процвітання, нових професійних звершень, натхнення, мудрості, терпіння у нелегкій праці на благо України».

Від імені колективу Інституту управління природними ресурсами (м. Коломия), який є структурним підрозділом Університету «КРОК», колег привітав директор закладу В.М. Футулуйчук.

У тексті вітального адресу йдеться, що «протягом 25 років «КРОК» примножував славні традиції вищого навчального закладу, докладав вагомих зусиль до того, щоб стати потужним науковим центром, одним із лідерів вищої освіти країни. Завдяки поєднанню кращих традицій класичної освіти та новітніх технологій Університет є одним із успішних ВНЗ в Україні. Цілеспрямована праця над реалізацією пріоритетів державної політики, висока динаміка розвитку, зв’язки з навчальними закладами-партнерами в зарубіжних країнах створили високий авторитет Університету. Є всі підстави сподіватися, що Університет і далі йтиме магістральним шляхом розвитку, наполегливо впроваджуючи сучасні наукові досягнення, новітні технології, інформаційні системи, формуватиме громадян нової формації, що даватиме змогу і в майбутньому посідати чільне місце серед провідних закладів країни… Бажаємо колективу Університету «КРОК» успішної роботи на благо України, а кожному – добра, миру та всіляких гараздів».

Ректор Київського міжгалузевого Інституту підвищення кваліфікації С.І. Шевченко, вітаючи в особі ректора Університету «КРОК» С.М. Лаптєва весь колектив закладу, зазначив: «25 років на освітянській ниві – велика заслуга колективу Університету і Вас особисто. За цей час заклад здобув беззаперечний авторитет і посів чільне місце серед ВНЗ України і світу. Випускники Університету достойно представляють його в усіх сферах трудової діяльності нашої країни, у тому числі на керівних посадах в центральних органах виконавчої влади, що є результатом постійного удосконалення навчального процесу, своєчасного оновлення змісту навчання, використання новітніх освітніх технологій. Особливо приємно, що Університет зустрічає свій ювілей у період піднесення та розвитку і впевнено крокує шляхом гуманізації, демократизації та європеїзації, розвиває прогресивні напрями діяльності». Від дружнього Університетові колективу Інституту його керівник побажав усім кроківчанам «здоров’я, нових досягнень, творчих здобутків і звершень в усіх починаннях та у вирішенні складних, проте дуже потрібних нашій державі питань щодо підготовки фахівців найвищого ґатунку».

Від імені Вченої ради, викладацького складу та усього колективу Університету імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро) Університет «КРОК» привітали Президент Б.І. Холод та голова Вченої ради А.О. Задоя.

У вітальному листі, зокрема, зазначається: «Створення вашого навчального закладу як приватного університету нового типу – визначна подія в історії вітчизняної системи вищої освіти доби незалежності, наочний приклад сучасних підходів до підготовки кваліфікованих фахівців нової генерації. Чверть століття – невеликий вік для Університету, але ваші досягнення вражають: десятки тисяч висококласних випускників, чиї знання затребувані у багатьох галузях національної економіки, передові науково-освітні технології, великий інноваційний потенціал. Усе це дає підстави з упевненістю говорити, що Університет «КРОК» і надалі посідатиме провідні позиції в освітній галузі країни, стаючи все більш потужним важелем економічного та суспільного прогресу. Тож успіхів вам і наснаги на шляху здолання нових вершин в освітній і науковій діяльності! Нехай добра слава та здобутки ваших випускників ширяться світом, піднімаючи авторитет національної освіти. Ми впевнені, що на ваш заклад чекає яскраве майбутнє. Запорука цьому – таланти, енергія, ерудиція та працелюбність вашого колективу, нестримний потяг студентів до знань, славні традиції, що склалися в Університеті».

Подяка колективу Університету «КРОК» від керівництва Народної української академії (м. Харків) оголошена з нагоди 25-річного ювілею та за яскраві успіхи на ниві освіти, лідерські позиції, здорову амбіційний та сучасний підхід до вирішення задач і проблем будь-якої складності. У Подяці зазначено: «Пишаємося багаторічними добрими партнерськими стосунками, щиро підтримуємо починання, ініціативи і програми. Завжди раді тим нестандартним та ефективним рішенням, які ухвалює колектив Університету у відповідь на усілякі виклики часу».

Ректора університету «КРОК» С.М. Лаптєва привітав ректор Українського католицького університету (м. Львів) о. Богдан Прах.

У вітальному листі зазначено: «25-річчя від дня заснування – це промовистий ювілей. Це відрізок часу, після якого можна робити висновки, аналізувати пройдений шлях, підсумовувати досягнення і втішатися здобутками. Ваш Університет має чим пишатися. Ви не лише підготували до успішного професійного життя кілька поколінь випускників у різних галузях знань і професій. Ваш Університет був серед тих, хто закладав основи недержавної вищої освіти в Україні, творив довіру до приватних ВНЗ і пропонував якісну альтернативу на освітньому ринку. З великою приємністю згадуємо нашу співпрацю в межах Консорціуму українських університетів за університетську автономію. Тішимося нашими спільними здобутками в межах Науково-освітнього консорціуму недержавних університетів і сподіваємося на плідну майбутню співпрацю. Дякуємо за моральну підтримку, яку отримували від вашого Університету у непростий для нас час… Нехай всемилостивий Господь благословить усіх вас і дарує натхнення для подальшої праці, для величних здобутків і творчих злетів!»

Ректора С.М. Лаптєва, професорсько-викладацький склад, студентів та працівників Університету «КРОК» привітав із 25-річчям закладу ректор Інституту підготовки кадрів Державної служби зайнятості України О. Могильний.

У вітальному адресі є такі слова: «В історичному вимірі 25 років – надто короткий період часу. Проте за ці швидкоплинні літа пройдено нелегкий шлях становлення, пошуків і звершень, здобуто унікальний досвід у галузі підготовки висококваліфікованих кадрів. Нині «КРОК» – один із провідних приватних університетів, який здійснює значний вплив на кадровий, інтелектуальний, науковий та економічний розвиток держави. Високий професіоналізм, творчий потенціал, самовіддана праця колективу є передумовами подальшого успішного розвитку Університету, гідного внеску у справи модернізації вітчизняної освіти й наближення підготовки фахівців до європейських стандартів. Щиро зичу вам міцного здоров’я добра і щастя, натхнення й високих злетів до нових наукових і педагогічних звершень заради процвітання України! Поза сумнівом, випускники продовжать традиції попередніх поколінь і своєю працею впишуть нові славні сторінки в літопис Alma Mater».

Оновлено: П'ятниця, 03 вересня 2021 16:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «КРОК» вітають колеги та партнери