Університет «КРОК» відзначив День пам'яті та примирення — Університет «КРОК»
Версія для друку

Університет «КРОК» відзначив День пам'яті та примирення

17 травня 2017 Новини та події

Творчо і креативно підійшли в Університеті до відзначення священної дати 9 Травня – Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

Театральна студія Університету «КРОК» запросила викладачів і студентів на самодіяльну виставу «По той бік надії» - про події воєнної доби.

Проникливо і правдиво зіграли ролі-долі однієї української родини викладачі та працівники КРОКу Денис Мігаль, Ігор Потьомка, Олена Карпенко, Наталія Титаренко, Олександр Карапетян та студенти Аня Шупило, Ірина Мельник, Ігор Степанченко, Вадим Донцов та Вікторія Ковальчук. Автор оригінального сценарію і режисер-постановник - випускник Університету Роман Дубенський, він же підібрав музичне оформлення вистави. Сценограф і автор декорацій - Вікторія Ковальчук, світло - Дмитро Корсунівський, бек-вокал – Ліана Шмакова.

Лірична і щемна постановка змусила глядачів вкотре замислитися про ціну мирного неба над нашою країною, потребу берегти пам’ять про героїв, які як понад 70 років, так і сьогодні боронили і боронять рідну землю від ворогів.

Після вистави КРОКівчани на чолі з ректором Університету С.М. Лаптєвим поклали квіти до Пам'ятної дошки героям сучасності Родіону Добродомову та Станіславу Дерев'янку - студенту КРОКу та випускнику КЛБ, які віддали життя за Україну.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Театральна вистава до дня перемоги / 10.05.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 17 травня 2017 17:25