14-річчя КЕПІТу — Університет «КРОК»

Новини та події

14-річчя КЕПІТу

14 квітня 2017 Новини та події

Нещодавно, 30 березня, відбувся урочистий концерт на честь 14-річчя нашого улюбленого Коледжу. Усе проходило дуже весело, і протягом концерту не полишало відчуття єдності, розуміння того, що всі ми одна велика сім’я. 

Дуже добре організований захід був наповнений великою кількістю музичних номерів, що розряджали атмосферу урочистості, робили її більш невимушеною.

Багатьом педагогам і студентам було вручено нагороди за плідну працю протягом року та підтримку Коледжу по всій Україні. Я була дуже вражена тим, що настільки багато студентів беруть активну участь у житті свого навчального закладу. Абсолютно в кожного є свої справи, власні переживання і проблеми, але незважаючи на це люди все одно їздять на конференції, організовують різноманітні проекти, виступають із майстер-класами по Україні. Я пишаюся, що вчуся в КЕПІТі. Мені дуже приємно, що в мене є така велика родина, із якою можна розвиватися за всіма можливими напрямами. Головне – бути толерантними один до одного та пам’ятати, що кожен із нас здатен здійснити свої бажання. Слід лише трішки докласти зусиль – і абсолютно все вийде!

 

Ладягіна Катерина, 1 курс, група ФК-ексклюзив

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

День народження Коледжу / 30.03.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 14 квітня 2017 17:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » 14-річчя КЕПІТу