Економічні основи української державності у творчості видатних українців — Університет «КРОК»

Новини та події

Економічні основи української державності у творчості видатних українців

28 березня 2017 Новини та події

Викладацько-студентська конференція «Економічні основи української державності в творчості видатних українських політичних діячів та науковців другої половини ХIХ – початку ХХ століття» з нагоди 100-ї річниці подій української революції 1917–1921 років та 25-ї річниці Університету економіки та права «КРОК» відбулася в Університеті 24 березня 2017 р. На заході було представлено 20 доповідей учасників наукового гуртка «Економічні основи розбудови української державності: історичний аспект», що працює на кафедрі економічної теорії з вересня 2016 року.

Предметом обговорення на конференції стали економічні погляди, політична та громадська діяльність видатних українців: Івана Франка, Михайла Грушевського, В’ячеслава Липинського, Андрея Шептицького, Тита Войнаровського, Михайла Драгоманова, Дмитра Донцова, Миколи Міхновського, Олександра Барвінського, Володимира Винниченка.

До початку конференції підготовлено збірку тез доповідей, яку учасники заходу отримали разом із сертифікатом про участь.

Наукове керівництво при підготовці доповідей здійснювали викладачі кафедри: доценти Січевлюк Л.В., Гофман М.О., Захарова К.Ф. та Гарін Б.Б., а також професори Радіонова І.Ф. та Алімпієв Є.В.

До роботи конференції долучилися 40 студентів Університету і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Участь у заході взяли декан факультету економіки та підприємництва Кахута Надія Дмитрівна, завідувач кафедри національної економіки та фінансів Грушко Віктор Іванович, завідувач кафедри туризму Мелько Людмила Федорівна, заступник директора Коледжу Кудряшова Світлана Вікторівна, д. е. н., професор кафедри національної економіки та фінансів Лойко Валерія Вікторівна.

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Викладацько-студентська конференція / 24.03.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 28 березня 2017 10:45
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Економічні основи української державності у творчості видатних українців