Тиждень інформаційних технологій — Університет «КРОК»

Новини та події

Тиждень інформаційних технологій

20 березня 2017 Новини та події

У лютому в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій вдало пройшов тиждень «Інформаційних технологій». Ці декілька днів «технологій» були дуже насиченими різними, дійсно цікавими подіями, особливо для студентів 1–3 курсів спеціальностей «Розробка програмного забезпечення» та «Обслуговування програмних систем і комплексів». Кожного дня студенти мали змогу дізнатися більше нового та цікавого в «інформаційно-технологічному» світі.

13 лютого було проведено командний веб-квест «Безпечний інтернет». Студенти мали знайти відповідь на головне питання квесту: «У чому проявляються небезпеки мережі Інтернет і що означає безпечний інтернет?» Кожній команді була надана своя місія, виходячи з якої кожен студент мав свої завдання. Наприкінці квесту всі учасники звітували перед аудиторією за допомогою доповідей та презентацій: команди дізналися про історичні аспекти появи мережі Інтернет та її вплив на суспільство.

15 лютого КЕПІТівцями було відвідано корпорацію Microsoft. ТОВ «Майкрософт Україна» діє в Україні з 2003 року. Офіс у Києві відкрито 25 червня 2003 р. Юні програмісти дізналися, що до завдань підприємства входить розвиток ринку програмного забезпечення та просування продуктів Microsoft, підтримка партнерів та замовників, а також локалізація новітніх технологій корпорації та реалізація соціальних проектів на території України. Головне  усі студенти отримали позитивні емоції та знання про корпорацію Microsoft.

16 лютого – один з найцікавіших днів тижня. У Коледжі було проведено майстер-клас із монтажу відео, що є дуже важливим в сучасному світі.

17 лютого – останній день тижня інформаційних технологій. Цей день запам’ятався усім дивовижними презентаціями розробок програм.

Можна зробити висновок, що тиждень інформаційних технологій в КЕПІТі було проведено насичено, цікаво і головне – продуктивно. Студенти отримали багато нових навичок та знань.

Адміністрація Коледжу висловлює щиру подяку студентам за організованість і небайдужість, науковому керівнику секції інформаційних технологій Сасім Марині Олександрівні, завідувачу відділення інформаційних технологій Гуріновій Лесі Олександрівні та голові правління СНТ Бабенко Юлії Володимирівні – за професійну та своєчасну підготовку заходів. Нагородження студентів відбудеться до Дня Народження КЕПІТу.

Оновлено: Середа, 22 березня 2017 15:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тиждень інформаційних технологій