Міжнародна освітня виставка «Перспективи 2017» — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародна освітня виставка «Перспективи 2017»

14 березня 2017 Новини та події

Представники Університету «КРОК» взяли участь у Міжнародній освітній виставці в Варшаві.

9–11 березня 2017 року делегація українських ВНЗ на чолі з директором УДЦМО Оленою Шаповаловою взяли участь у XXVII Міжнародній освітній виставці «Перспективи 2017», що проходила у Варшаві. Якісну вищу освіту європейського зразка презентували одинадцять вишів з України. Університет «КРОК» представляла Галина Богаченко, керівник проектів та програм управління міжнародного співробітництва. 

9 березня представники вищих навчальних закладів України зустрілись з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Польщі Андрієм Дещицею в Посольстві України та обговорили можливості розвитку і популяризації української вищої освіти в Польщі. Пізніше делегація взяла участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника визначного українського Генія – Тараса Григоровича Шевченка з нагоди відзначення його 203-го дня народження.

10 березня відбулось урочисте відкриття стенду делегації від України. Круглий стіл зібрав представників українських та польських ВНЗ для обговорення актуальних проблем освіти. А під час зустрічі з президентом польського фонду «Перспективи» паном Вальдемаром Сівінскім були розглянуті можливості спільних освітніх та наукових проектів.

Виставка міжнародної освіти проходила 10–11 березня в Палаці культури та науки в центрі міста і зібрала близько 35 тисяч школярів, випускників, студентів та їхніх батьків.

Оновлено: Вівторок, 14 березня 2017 11:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародна освітня виставка «Перспективи 2017»