Студенти КЕПІТу – учасники круглого столу «Толерантність у сучасному світі» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти КЕПІТу – учасники круглого столу «Толерантність у сучасному світі»

09 лютого 2017 Новини та події

2 лютого 2017 року в рамках реалізації програми місяця заходів Студентського наукового товариства Коледжу економіки, права та інформаційних технологій відбувся круглий стіл на тему «Толерантність у сучасному світі». Захід було проведено секцією наук загальноосвітньої підготовки СНТ.

Кожна людина – як літера в алфавіті:
щоб утворити слово, потрібно злитися з іншими

Осип Мандельштам

Юні дослідники, студенти I–II курсів Коледжу, презентували власне аргументоване бачення сутності феномену толерантності на сучасному етапі. Доповіді учасників торкались багатьох проблем, як-от сутність та прояви інтолерантності; історія, причини явища дискримінації; сутність та причини самодискримінації; роль стереотипів у розвитку інтолерантності; вплив соцмереж на толерантність у поведінці молоді; сутність політичної та релігійної толерантності; витоки проблем нетолерантної поведінки в школі.

Студенти не тільки підготували змістовні доповіді, але й зняли авторське відеоінтерв’ю з працівниками Університету та студентами КЕПІТу щодо їх розуміння толерантності, показали змістовні та цікаві мультимедійні презентації.

Круглий стіл став справжнім простором для відвертої розмови, дискусійним майданчиком критичного розуміння проблем толерантності, дозволив осмислити всі підняті проблеми на основі взаємопідтримки та досягнення взаєморозуміння всіма учасниками.

Спікери круглого столу прийшли до спільного висновку про неприпустимість нетолерантної поведінки, про необхідність прагнення до компромісу, консенсусу, вираження поваги до іншої думки та світогляду.

Організаторами круглого столу виступили: голова циклової комісії з гуманітарно-соціальної підготовки – доц. Рибак І.В.; керівник секції наук загальноосвітньої підготовки СНТ, завідувач відділення загальноосвітньої підготовки Кудряшова С.В.; заступник директора Коледжу з наукової та методичної роботи Новіцька Н.К.; голова Студентського наукового товариства Бабенко Ю.

Висловлюємо вдячність всім учасникам заходу. Особлива подяка юним спікерам за їхню самовіддану, старанну, ґрунтовну підготовку та змістовні виступи: Анциферову Д., Бурханову М., Ваганову Д., Згурському Д., Кияниці Д., Лебедєву П., Ладягіній К., Молентору Д., Прилуцькій В., Суворовій К., Шнейдер Т.

Оновлено: Понеділок, 13 лютого 2017 11:22
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти КЕПІТу – учасники круглого столу «Толерантність у сучасному світі»