Студенти «КРОКу» вчаться ефективно використовувати свій час — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти «КРОКу» вчаться ефективно використовувати свій час

30 листопада 2016 Новини та події

Для студентів Університету «КРОК» 28 листопада пройшов майстер-клас від Центру розвитку кар’єри «Ефективний тайм-менеджмент». У заході взяло участь 20 студентів, які прагнули навчитися ефективно планувати власний час та керувати ним. Спікером виступав Євген Ткаченко – бізнес-консультант, тренер, керівник підрозділу з розвитку персоналу групи компаній «ВЕНБЕСТ», який має 10-річний досвід роботи в тренерстві та управлінні.

Спікер поділився історією власного успіху, у якій планування зіграло важливу роль. За годину майстер-класу учасники дізналися, як правильно керувати власним часом і розподіляти його, та побачили дієві інструменти, за допомогою яких це можна зробити. Студенти розказали нашому спікеру про власні способи та інструменти планування часу і впродовж майстер-класу змогли оцінити переваги й недоліки кожного з цих інструментів. Євген розповів студентам, як правильно ставити перед собою цілі та досягати їх у запланований термін, а головне – отримувати від цього задоволення.

Учасників майстер-класу цікавили причини, через які людина відволікається від успішного виконання важливих задач, та способи їх усунення. Спікер розповів про найголовніші причини, доповнюючи розповідь цікавими прикладами з власного досвіду, і надав прості поради, які допоможуть учасникам уникати цих причин у майбутньому.

Центр розвитку кар’єри висловлює вдячність нашому партнеру – компанії «ВЕНБЕСТ» та спікеру Євгену Ткаченку за внесок у розвиток студентської молоді Університету «КРОК», проведення корисного майстер-класу і надання дієвих технік планування часу. Сподіваємося, наші студенти будуть ефективно використовувати отриманні знання в навчанні й роботі, досягаючи поставлених цілей легко та із задоволенням!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти «КРОКу» вчаться ефективно використовувати свій час