Студентка Коледжу – учасниця конкурсу знавців української історії — Університет «КРОК»

Новини та події

Студентка Коледжу – учасниця конкурсу знавців української історії

29 листопада 2016 Новини та події

18 листопада 2016 року студентка I курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Карина Цирин, яка навчається за спеціальністю «Правова діяльність на ринку нерухомості», взяла участь у конкурсі «Кращий знавець історії України» на базі Ірпінського державного коледжу економіки та права.

Конкурс «Кращий знавець історії України» – це система масових очних змагань у творчому застосуванні здобутих знань, умінь і навичок серед студентів навчальних закладів. Проводиться він щорічно з метою виявлення, відбору та підтримки обдарованої студентської молоді, розвитку і реалізації здібностей студентів, стимулювання творчої праці студентів, педагогічних працівників, підвищення якості підготовки фахівців, активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів, системного вдосконалення навчального процесу, подальшої участі у всеукраїнських олімпіадах.

Викладач циклової комісії з гуманітарно-соціальної підготовки Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, доцент, кандидат педагогічних наук викладач дисциплін «Історія України», «Всесвітня історія» Андрій Павлович Хорошенюк підготував Карину до творчого змагання.

Адміністрація Коледжу висловлює щиру вдячність Андрію Павловичу за якісну, професійну підготовку студентки, а Карині бажаємо нових успіхів та досягнень.

Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води…
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди.

Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну...

В. Сосюра
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студентка Коледжу – учасниця конкурсу знавців української історії