Проект Career Camp Junior – два тижні, що наближають до роботи твоєї мрії — Університет «КРОК»

Новини та події

Проект Career Camp Junior – два тижні, що наближають до роботи твоєї мрії

23 листопада 2016 Новини та події

У листопаді пройшов щорічний проект від Центру розвитку кар’єри Career Camp Junior. Протягом двох тижнів студенти 1–2 курсів відвідали 7 мотивуючих та захоплюючих майстер-класів від 11 спікерів, які підготували їх до побудови майбутньої кар’єри, допомогли визначити професійні цілі і створити план їх досягнення.

У перший день проекту студенти пройшли коуч-сесію із побудови майбутньої кар’єри з Мариною Сбродовою. Учасників проекту хвилювали питання: «Як визначити, що хочеться від життя?», «Як відшукати власний професійний шлях?», «Як побудувати план досягнення власної цілі та розпочати рух до її реалізації?». Спікер допомогла студентам окреслити свої життєві цінності, які допоможуть визначити роботу, що приноситиме не тільки гроші, а й задоволення.

Career Camp Junior: Марина Сбродова

Тема другого дня – «Як знайти свою улюблену справу та заробляти нею». Учасників чекали 5 мотивуючих зустрічей з успішними підприємцями, директорами компаній, бізнес-тренерами і творчими людьми. Вони розповіли про власний шлях пошуку улюбленої справи, заохотили студентів не здаватися через труднощі. Спікери на власному прикладі показали, що займатися улюбленою справою і заробляти завдяки їй можливо!

Career Camp Junior: Денис Дубравін

На третій день студенти відвідали майстер-клас від компанії rabota.ua, присвячений знайомству з ринком праці та створенню якісного резюме. HR-експерт порталу robota.ua Тетяна Пашкіна розповіла, як і де шукати роботу, як обрати найкращі пропозиції від роботодавців. Учасники дізналися про секрети створення якісного резюме, привабливого для рекрутера, а також про те, як використовувати всі можливості сайту з працевлаштування.

Career Camp Junior: Тетяна Пашкіна

На четвертий день проекту HR-директор міжнародної компанії Impel Griffin Group Вікторія Закарчевна провела майстер-клас із проходження співбесід. Студенти дізналися про очікування роботодавців від молодих спеціалістів і навчилися презентувати себе на співбесіді найкращим чином, отримали поради, як подолати страх і хвилювання перед зустріччю з роботодавцем.

Career Camp Junior: Вікторія Закарчевна

Окрім майстер-класів із розвитку кар’єри, студенти проходили тренінги з особистісного розвитку. У п’ятницю під час перегляду надихаючого фільму «У гонитві за щастям» разом із Тамарою Поліщук учасники обговорювали ситуації, в яких опинявся головний герой, аналізували, яким чином він знаходив у собі сили долати труднощі та йти до мрії. У результаті кожен виділив свою стратегію успіху, яку буде застосовувати не тільки в професійному, а й у повсякденному житті.

Career Camp Junior: У гонитві за щастям

Завершила перший тиждень проекту ділова бізнес-гра Start up IT із Михайлом Тустовим. У процесі гри команди познайомилися з основами фінансової грамотності, навчилися стратегічно мислити, розпоряджатися часом та ресурсами для досягнення поставлених цілей. Також вчилися вести перемовини з партнерами під час створення власного бізнесу. При цьому команди змагалися між собою, намагаючись отримати найбільшу кількість балів.

Career Camp Junior: Start up IT

На другому тижні учасників проекту очікували презентації своїх життєвих цілей, які вони визначили протягом проекту, та урочисте вручення сертифікатів. Євген Савельєв допоміг зробити яскраве оформлення презентацій студентів у програмі PREZI. Окрім сертифікатів, Центр розвитку кар’єри вручив найактивнішим учасникам проекту приємні подарунки – примірники книги Ніка Вуйчича «Життя без обмежень».

Career Camp Junior

Центр розвитку кар’єри висловлює велику подяку спікерам проекту за проведення цікавих тренінгів і майстер-класів: Марині Сбродовій, Дену Дубравіну, Анні Солоїд, Максиму Рогожину, Надії Сперчун, Олександру Корнієнку, Тетяні Пашкіній, Вікторії Закарчевній, Тамарі Поліщук, Михайлу Тустову та Євгену Савельєву.

Окремо хочемо висловити вдячність нашим партнерам: Асоціації випускників Університету «КРОК», Школі емоційного інтелекту, компанії Start2Go, компанії AGTplus, компанії Digitalart, порталу rabota.ua, міжнародній компанії Impel Griffin Group, компанії Team Master та тренінговій компанії Tustov Training Games за підтримку, активну участь та допомогу в організації і проведенні проекту Career Camp Junior.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Career Camp junior 2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 25 листопада 2016 14:34
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Проект Career Camp Junior – два тижні, що наближають до роботи твоєї мрії