Круглий стіл до Дня розвитку інформації — Університет «КРОК»

Новини та події

Круглий стіл до Дня розвитку інформації

04 листопада 2016 Новини та події

З нагоди Всесвітнього дня розвитку інформації (World Development Information Day) у жовтні відділення філософії та суспільствознавства Київської Малої академії наук провели засідання круглого столу на тему: «Особистість в інформаційному суспільстві: світоглядні виклики та загрози».

Студентка ІІ курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій спеціальності «Правознавство» Сорокопуд Вікторія взяла активну участь у цьому заході.

Під час роботи круглого столу були обговорені актуальні та важливі питання: «Історія створення мас-медіа. Завдання та виклики сьогодення», «Людина у пошуках себе в соціальних мережах», «Релігійна толерантність», «Інформація та її вплив на свідомість людини», «Плагіат: за і проти», «Журналістика як складова інформаційного простору у суспільстві».

Вікторія виступила з доповіддю «Формування та становлення людини як особистості під впливом інформаційного простору».

Інформаційний простір, в якому ми живемо, вирішує одні завдання і ставить перед суспільством інші. Проблема інформаційних перенавантажень, неможливість засвоїти і переробити колосальні обсяги інформації та встежити за всіма нововведеннями – це лише невеличкий перелік із викликів, з якими ми стикаємося повсякчас. Адміністрація Коледжу висловлює надзвичайну вдячність за запрошення студентки нашого Коледжу для участі в круглому столі Кот Тетяні Юріївні – завідувачу відділення філософії та суспільствознавства Київської МАН.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Круглий стіл до Дня розвитку інформації