Відбір на безкоштовний семестр за кордоном — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбір на безкоштовний семестр за кордоном

01 листопада 2016 Новини та події

28 жовтня 2016 року в Університеті «КРОК» відбувся конкурсний відбір на програми обміну з вищими навчальними закладами країн Європи. До складу відбіркової комісії входили: Лотарєв А.Г., начальник управління міжнародного співробітництва, Кудак В.М., директор Студентського офісу, заступник декана факультету економіки та підприємництва, Доді К.В., доцент кафедри державно-правових дисциплін, Куліда Т.Е., провідний методист кафедри міжнародних відносин та суспільних комунікацій, Богаченко Г.К. та Дробина А.О., керівники проектів та програм, Донченко Т., представник Студентської ради Університету. Студенти Університету «КРОК» мали змогу обирати партнерські університети з Польщі, Нідерландів, Угорщини, Литви, Латвії, Італії, Іспанії та Хорватії.

Вітаємо студентів 2 курсу юридичного факультету Деректоренко Анну та Крамаренка Бориса, які проведуть наступний навчальний семестр в Університеті Туріба (Латвія), студентів 2 курсу спеціальності «Психологія» Янковську Катерину та Росовецьку-Гіндіч Інну, які навчатимуться в Університеті ім. Миколаса Ромеріса (Литва), студентку 4 курсу факультету міжнародних відносин Плотнікову Марину, яка поїде на навчання до Університету прикладних наук Ханзе (Нідерланди), студентів 3 курсу факультету економіки та підприємництва Николин Богдану, яка навчатиметься в Університеті Домброви Гурнічої, та Головатюка Василя, який проведе другий семестр 2016–2017 н. р. в Католицькому університеті Сан-Антоніо (Іспанія).

Бажаємо студентам використати з користю для себе можливість участі в програмі академічній мобільності та не зупинятися на досягнутому!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбір на безкоштовний семестр за кордоном