Зустріч з представниками Політехнічного коледжу м. Янчжоу (КНР) — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч з представниками Політехнічного коледжу м. Янчжоу (КНР)

26 жовтня 2016 Новини та події

25 жовтня 2016 року в Університеті «КРОК» відбулася зустріч з делегацією з м. Янчжоу (Китайська Народна Республіка). До складу делегації входили: Чжоу Шен, секретар парткому, професор, доктор наук, Ху Дебін, начальник відділу приймальної комісії, Хуа Цун, начальник відділу кадрів Політехнічного коледжу м. Янчжоу, Конг Цін, декан факультету мистецтв, Бай Гуанцай, директор Інституту міжнародних зв’язків, Конг Вейця, заступник начальника канцелярії із закордонних справ народного уряду м. Янчжоу.

На зустрічі Університет «КРОК» представляли: Лаптєв С.М., ректор Університету, Ткач Д.І., проректор з міжнародних зв’язків, Надзвичайний та Повноважний Посол України, і Сердюк О.Є., керівник проектів та програм управління міжнародного співробітництва.

Під час двосторонніх переговорів було обговорено можливість здійснення мовної підготовки студентів із Китайської Народної Республіки на підготовчому відділенні Університету «КРОК» для вступу до вищих навчальних закладів України, а також реалізацію програм студентської та викладацької мобільності.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч з представниками Політехнічного коледжу м. Янчжоу (КНР)