Мир у світі – наша мета! — Університет «КРОК»

Новини та події

Мир у світі – наша мета!

11 жовтня 2016 Новини та події

У вересні цього року студенти I курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Давид Кияниця, Сергій Максимчук, Катерина Суворова, Тетяна Шнейдер та голова циклової комісії з гуманітарно-соціальної підготовки Коледжу, доцент, кандидат політичних наук викладач історії України, всесвітньої історії  Ірина Вікторівна Рибак долучилися до III Конгресу юних посланців миру «Усім світом – за мир», приуроченого до всесвітнього Міжнародного дня миру.

На цьому масштабному заході наші студенти разом з іншими учасниками громадського руху «Діти – посланці миру», Послами миру, представниками міжнародних організацій, державних установ, київськими освітянами, школярами та їх батьками стали свідками напруженої, творчої річної роботи всіх активістів, юних лідерів руху щодо реалізації багатьох миротворчих проектів, втілених у власних школах та виховних закладах.

Відзначимо, що Конгрес юних посланців миру став важливою віхою і в активній громадській діяльності нашого КЕПІТу, оскільки в підсумковій Резолюції Конгресу було проголошено долучення Коледжу економіки, права та інформаційних технологій до числа учасників руху юних посланців миру «Усім світом – за мир». Щиро вітаємо всіх студентів, педагогічних працівників та особисто директора Коледжу Людмилу Петрівну Сумбаєву з цим досягненням.

Студенти Коледжу поділилися своїми враженнями:

Мене справді вразила та кількість дітей, що завітали на захід, їх напружені погляди, стурбованість та щира зацікавленість проблемами збереження миру на Батьківщині, у світі.
Твердо переконана, що участь дітей у подібних заходах не є марною справою, адже саме нам творити майбутнє нашої країни, суспільства!

Суворова Катерина, студентка I курсу КЕПІТ спеціальності «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням права»

Міжнародний день миру – це не просто повсякденна мить життя, це фактично «секунда» єдності та солідарності всіх народів світу проти війни, терору та насилля. На Конгресі миру всі ми продемонстрували велику громадську підтримку й готовність нести світло саме таких ідей та засвідчили глибоку віру у світле майбутнє країни.

Кияниця Давид, студент I курсу КЕПІТ спеціальності «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням права»

Висловлюємо щиросердну вдячність усім організаторам Конгресу і з радістю, натхненно долучаємося до реалізації такої високої, консолідуючої та гуманної мети, як «служіння заради миру» для всього українського суспільства, заради миру на планеті.

Мир на землі  – це затишок і тиша,
Це сміх дитячий і душі політ!
Коли поет чарівні вірші пише
Про незвичайний, дивовижний світ.

Мир на землі  – це росяні світанки,
Краса і творчість, пісня у гаях.
Мир на землі  – це вечори і ранки
Із радістю і щастям у серцях.

Оновлено: Четвер, 20 жовтня 2016 15:35
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Мир у світі – наша мета!