Старт кар’єри в економічній галузі — Університет «КРОК»

Новини та події

Старт кар’єри в економічній галузі

20 вересня 2016 Новини та події

У вересні Центр розвитку кар’єри розпочав серію профорієнтаційних майстер-класів та тренінгів із працевлаштування для студентів економічних спеціальностей. Усі ці зустрічі орієнтовані на мотивацію «КРОКівської» молоді до усвідомлених виборів у побудові майбутньої кар’єри. 

Перший тренінг «Старт кар’єри у фінансовій галузі» відбувся 15 вересня. Студенти дізналися про посади, які вони зможуть займати після випуску, та про навички й знання, які необхідно отримати протягом навчання, щоб успішно працевлаштуватися за фахом. Також студенти вчилися аналізувати ринок праці, вимоги роботодавців до фахівців з економічною освітою й умови праці. Учасники тренінгу проаналізували, яка різниця між роботою економіста, бухгалтера та фінансового менеджера. Кожен зміг приміряти посади на себе і вирішити, чи хоче на них працювати. Після знайомства з професією студенти отримали завдання скласти свої перші резюме, які вдосконалюватимуть разом із кар’єрними консультантами Центру розвитку кар’єри протягом навчання.

Після тренінгів на юних економістів очікують майстер-класи від успішних фахівців-практиків, які надихатимуть своїми історіями успіху на професійне зростання та побудову власної кар’єри зі студентських років.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Старт кар’єри в економічній галузі