Вітаємо нових студентів! — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітаємо нових студентів!

01 вересня 2016 Новини та події

Останні суботу й неділю літа в Університеті «КРОК» було гамірно, святково, радісно. Це на урочистих церемоніях новачки-першокурсники набували омріяного статусу – Студент. Цього року КРОКівська родина поповнилася майже на 1000 студентів, які прийшли в Університет здобувати вищу освіту за різними ступенями та формами навчання.

Серед багатьох вищих навчальних закладів Києва ці юнаки та дівчата за підтримки батьків обрали «КРОК» – Університет, який у 2016–2017 навчальному році відзначатиме 25-річчя освітньої діяльності. Який протягом кількох останніх років посідає вищі щаблі в різних рейтингах недержавних вишів України, а влітку 2016-го впевнено зайняв першу сходинку Консолідованого рейтингу серед приватних вищих навчальних закладів країни. Тут нові студенти опановуватимуть обрані професії, братимуть наукові вершини, долатимуть труднощі у навчанні. Тут дістануть підтримку й розуміння викладачів, знайдуть нових друзів, проявлять свої таланти та ділові риси. Звідси вже з державними дипломами молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста чи магістра поринуть у світ дорослого та відповідального життя.

А поки що схвильовані, усміхнені та щасливі молоді люди високо піднімали вгору студентські квитки. Сповнені прагнення розпочати реалізувати повною мірою свій потенціал, новоспечені студенти уважно дослухалися до напутніх слів своїх завтрашніх викладачів. Перший проректор, доктор фіз.-мат. наук, професор А.М. Кучко наголосив:

– Ви вже студенти. І це не означає, що Ви витягли щасливий квиток у майбуття. Усе значно вагоміше і серйозніше – Ви отримали можливості стати успішними людьми. А можливостями, які надали Вам Ваші сім’ї, сама доля і наш Університет, потрібно розумно скористатися. Отримання вищої освіти – це відповідальний, виснажливий і водночас надзвичайно цікавий марафон. І щоб його здолати, Вам знадобляться серйозні зусилля. Я хочу дати Вам пораду: від наших чудових, мудрих, потужних викладачів намагайтеся взяти все, що вони знають, бо це для вас унікальний шанс стати справді фахівцями і в майбутньому перемогти в конкурентній боротьбі на ринку праці.

Проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління), к. псих. н., Н.В. Наконечна запевнила, що першокурсники тепер не просто студенти «КРОКу», а члени багатотисячної КРОКівської родини: «І Ви вже в перші дні навчання відчуєте, що всі ми – саме Родина. Можу Вас щиро запевнити – в Університеті Ваші амбітні мрії та надії обов’язково здійсняться. У добру путь, Студенти!».

Під час церемонії Посвяти у студенти першокурсники долучаються до однієї з чудових «КРОКівських» традицій – стають свідками вручення відзнаки «Зірка КРОКу» кращим студентам, викладачам та співробітникам Університету.

2016 року за високі результати діяльності, професіоналізм, якісну підготовку студентів, активну організаційну та проектну діяльність відзнаку отримали:

  • доцент кафедри економічної теорії факультету економіки та підприємництва, к. е. н., М.О. Гофман
  • доцент кафедри міжнародних економічних відносин факультету міжнародних відносин, к. е. н., Г.П. Оласюк
  • заступник директора з наукової та методичної роботи Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Н.К. Новіцька
  • викладач Коледжу економіки, права та інформаційних технологій В.В. Полєтаєв
  • заступник директора з технічних питань Культурного центру О.Р. Карапетян
  • провідний методисту департаменту довузівської підготовки С.О. Дудко

За високі результати у навчанні, активну участь у студентському самоврядуванні та проектній діяльності «Зірку КРОКу» отримали випускники Університету: Микита Шарапов та Дар’я Чмерук, випускники КЕПІТу: Аліна Гольцева, Сніжана Кримова, Вікторія Дяченко, Наталія Руліковська, Євгенія Гричик, Джонатан Тела та студенти Університету: Ярослава Філімонова, Вікторія Ковальчук, Антон Січевлюк, Ірина Бурська, Євген Лученок.

Щиро вітаємо усіх: батьків, першокурсників, студентів, викладачів та співробітників з початком нового навчального року, нового етапу в житті та впевнені, що 2016–2017 рік відкриє нові горизонти для кожного з нас!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Посвята у Студенти - 2016 / 27-28.08.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 02 вересня 2016 17:09
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітаємо нових студентів!