Подяка КЕПІТу — Університет «КРОК»

Новини та події

Подяка КЕПІТу

20 липня 2016 Новини та події

Рада директорів вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації м. Києва, до складу якої входить і Коледж економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК», підбила підсумки роботи у 2015–2016 роках. У Наказі № 29/2016 від 6 липня 2016 року голова Ради директорів ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації А.К. Похресник зазначив, що навчальні заклади дотримувались напрямів діяльності з підготовки фахівців різних освітньо-кваліфікаційних рівнів, проводили підготовку та атестацію педагогічних і науково-педагогічних кадрів, науково-дослідну роботу, надавали можливості до підвищення їхньої кваліфікації чи перепідготовки, проводили культурно-освітню, методичну діяльність тощо.

Протягом 2015–2016 навчального року як викладачі, так і студенти коледжів і технікумів плідно попрацювали з різноманітними державними документами, зокрема вносили пропозиції до Закону про вищу освіту, брали участь у дискусіях, круглих столах, зустрічах, присвячених питанням подальшого розвитку навчальних закладів, у тому числі їхньої матеріально-технічної бази, методичного забезпечення та виховного процесу.

У Наказі йдеться про участь КЕПІТу в роботі низки міських методичних об’єднань (ММО). Так, ММО заступників директорів з гуманітарної роботи та виховання відзначило вихованців Коледжу Олександру Янченко, Тетяну Ільчук і Павла Табачека за активну участь в огляді художньої самодіяльності «Творчість єднає народи» серед студентів І–ІІ рівнів акредитації.

Активно долучився Коледж і до роботи ММО викладачів інформатики та приладобудування, провівши на базі КЕПІТу в березні 2016 року олімпіаду з інформатики та комп’ютерної техніки, в якій взяли участь 59 молодих людей з 26 ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації, а також творчий конкурс студентських робіт за даним напрямом підготовки. Об’єднання відзначило плідну роботу адміністрації КЕПІТу та звернулося до Ради директорів з пропозицією оголосити подяку причетним до організації цих заходів. Що і було зроблено. Зазначеним наказом голови Ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації м. Києва оголошено подяку (з-поміж інших керівників коледжів і технікумів) проректору з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Університету «КРОК» Н.В. Наконечній, директору Коледжу Л.П. Сумбаєвій, завідувачу економічного відділення Коледжу Н.К. Новіцькій, голові циклової комісії з програмної інженерії Коледжу Ю.Є. Добришину, голові циклової комісії з комп’ютерних наук Коледжу І.О. Чернозубкіну – за значну організаційну, методичну і науково-практичну роботу, спрямовану на вдосконалення навчально-виховного процесу та підвищення якості підготовки спеціалістів, за активну роботу протягом навчального року.

Методоб’єднання викладачів географії, екології та туризму відзначило активність КЕПІТу: студенти взяли участь у масштабному конкурсі «Земля – наш спільний дім», який мав на меті популяризацію географічних та екологічних знань, активізацію творчих здібностей молодих людей до поглибленого вивчення природничо-наукових дисциплін, розвиток науково-пошукової діяльності, виховання поваги до загальнолюдських і національних духовних цінностей.

Ректор Університету «КРОК» С.М. Лаптєв щиро дякує співробітникам, викладачам та студентам КЕПІТу за активну роботу, яка сприяє зростанню іміджу «КРОКу» на теренах української освіти.

Оновлено: Середа, 20 липня 2016 12:21
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Подяка КЕПІТу