Зайшли в гості – стали членами «КРОКівської» сім’ї — Університет «КРОК»

Новини та події

Зайшли в гості – стали членами «КРОКівської» сім’ї

06 липня 2016 Новини та події

2 липня 2016 року в Університеті економіки та права «КРОК» відбувся День відкритих дверей. Наш заклад відвідали 47 сімей.

Для гостей були організовані екскурсії, під час яких персональні менеджери зі вступу презентували потенційним студентам кращі і найцікавіші об’єкти, де молоді люди протягом наступних кількох років навчатимуться професії, проводитимуть дозвілля.

Щиру зацікавленість у відвідувачів викликали просторі університетські аудиторії, обладнані сучасними технічними засобами. Прискіпливо оглянули гості комп’ютерні класи, оснащені гаджетами останніх років. Вразили гостей, особливо батьків, бібліотека і поліграфічний відділ – вони на власні очі побачили можливості для серйозної пізнавальної діяльності своїх дітей та умови, які Університет створює для своїх студентів. А численні стенди, які розповідають про бурхливе студентське життя, свідчили, що Університет «КРОК» – це не просто вищий навчальний заклад сучасного рівня трендової освіти, а заклад зі своїми традиціями, креативним підходом як до навчання й практики, так і до виховання та формування непересічної особистості.

Тих, хто в День відкритих дверей  переступив поріг Університету, все ніби закликало: приєднуйтеся до нас, до нашої активної працьовитої успішної «КРОКівської» сім’ї.

Родини випускників 9-х класів, в планах яких – вступ до Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, спілкувалися з проректором з навчально-наукової роботи (корпоративне управління) Наталією Василівною Наконечною. Випускникам 11-х класів, у яких на меті підготовка за програмами бакалаврату, про Університет розповіла директор департаменту зв’язків з громадськістю Наталія Вікторівна Титаренко. Гості отримали вичерпну інформацію про структуру навчального закладу, освітні програми, які дають студентам відповідні компетенції, додаткові можливості до опанування обраної спеціальності тощо.

Батьки та випускники розпитували про підготовчі курси, консультації напередодні вступних іспитів. Усіх цікавило питання про пільги в оплаті навчання, адже Університет «КРОК» вирізняється з-поміж інших приватних ВНЗ тим, що має надзвичайно гнучку систему знижок. Наприклад, учасники Дня відкритих дверей, отримали 10 відсотків знижки на перший рік навчання в Університеті або Коледжі.

Завдяки індивідуальному підходу до кожної сім’ї чимало відвідувачів цього дня зареєструвалися як потенційні клієнти Університету «КРОК» та КЕПІТу. «Дякуємо, що ви з нами. До зустрічі!» – такими словами організаторів заходу День відкритих дверей завершився.

Інформацію про наступні дні відкритих дверей шукайте на сайті або запитуйте за телефоном 044 455-57-57 (департамент зв'язків з громадськістю, каб. 316).

Оновлено: П'ятниця, 03 вересня 2021 16:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зайшли в гості – стали членами «КРОКівської» сім’ї