Майстер-клас для майбутніх веб-дизайнерів — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-клас для майбутніх веб-дизайнерів

02 червня 2016 Новини та події

31 травня Центр розвитку кар’єри спільно з Асоціацією випускників «КРОКу» організували майстер-клас для студентів, які цікавляться веб-дизайном та планують побудову кар’єри у цій галузі. Спікером виступив Віталій Степаненко, випускник «КРОКу», який має 5-річний досвід успішної роботи веб-дизайнером.

Півтори години майстер-класу пройшли в атмосфері, яка надихала та мотивувала. Спікер розповів студентам про свою історію професійного успіху та про всі кроки, які зробив на шляху до побудови кар’єри. Студенти змогли глибше зануритися у сферу веб-дизайну, дізнатися про можливості, які відкриваються перед ними в майбутній роботі. Віталій поділився власним досвідом щодо специфіки та етапів роботи із замовленнями, інструментів, необхідних для веб-дизайнера. Також спікер надав багато практичних порад із побудови кар’єри, а головне – мотивував студентів до створення власного портфоліо та напрацювання досвіду роботи вже під час навчання в Університеті.

Центр розвитку кар’єри висловлює вдячність нашому партнеру – Асоціації випускників «КРОКу» за надання можливості для проведення заходу. Також хочемо подякувати спікеру Віталію Степаненко за цікавий і корисний майстер-клас та натхнення до професійного розвитку, яке він подарував студентам.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-клас для майбутніх веб-дизайнерів