День сім’ї в Коледжі — Університет «КРОК»

Новини та події

День сім’ї в Коледжі

21 травня 2016 Новини та події

19 травня в рамках святкування Дня народження Університету і до Міжнародного дня сім’ї в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся концерт для батьків. Уже четвертий рік поспіль у ці святкові дні студенти готують сюрпризи для своїх рідних. І черговий захід пройшов не без подарунків та хвилювання. Батьки студентів отримали подяки від кураторів та обмінялися з ними  приємними побажаннями.

Концерт був проведений у стилістиці телевізійної програми «Коли ми вдома». І в привітальному слові директор Сумбаєва Людмила Петрівна висловила думку про те, що студенти і справді відчувають себе в Коледжі, як удома.

Учасники концерту демонстрували гумористичні сценки, співали, танцювали настільки майстерно, що деякі батьки цього дня навіть зробили відкриття про рівень таланту своїх дітей.

Під час заходу була визначена родина, яка протягом року найактивніше вболівала за свого студента. Це сім’я Влада Олександра-Лівіу. Вітаємо переможців! Наступного навчального року на них чекає сюрприз від Коледжу.

Наприкінці концерту чимало приємних, вдячних слів сказали батьки студентів. Дякуємо всім, хто створював родинну атмосферу свята і ще раз вітаємо з Міжнародним днем сім’ї!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

День сім’ї в Коледжі / 19.05.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 02 червня 2016 11:50
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » День сім’ї в Коледжі