6-й Міжнародний тиждень в Угорщині — Університет «КРОК»

Новини та події

6-й Міжнародний тиждень в Угорщині

20 квітня 2016 Новини та події

11–15 квітня 2016 року Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва, Анна Дробина, керівник проектів та програм, Людмила Мелько, завідувач кафедри туризму, взяли участь у 6-му Міжнародному тижні, що був організований та проходив в Університеті прикладних наук ім. Яноша Кодолані (KJU), Угорщина.

Комплексний міжнародний захід був спрямований на забезпечення політики інтернаціоналізації, надаючи можливість як студентам KJU, так і іноземним студентам отримати міжкультурний досвід. Крім того, метою заходу було зібрати разом представників партнерських ВНЗ. На заході були присутні учасники конференції, викладачі, які читали лекції, та адміністративний персонал, що брав участь у тренінгах.

У рамках 6-го Міжнародного тижня було проведено міжнародну конференцію на тему: «Проблеми відповідального мислення», лекції від міжнародних викладачів та навчальні семінари. Також під час заходу обговорили можливість реалізації програми Подвійного диплома між Університетом «КРОК» та Університетом прикладних наук ім. Яноша Кодолані.

Оновлено: Четвер, 21 квітня 2016 09:00
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » 6-й Міжнародний тиждень в Угорщині