Зустріч із Жанною Куявою — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч із Жанною Куявою

23 лютого 2016 Новини та події

В приміщенні Центральної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка для дітей м. Києва студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій мали можливість познайомитися з володаркою спецвідзнак літературного конкурсу «Коронація слова 2012», «Коронація слова 2014», дипломантом «Коронації слова 2013», членом Національної спілки журналістів України, членом Національної спілки письменників України Жанною Куявою.

Письменниця говорила про своє дитинство, шкільні роки, перші роки журналістської діяльності та найцікавіше в її практиці інтерв'ю. Також Жанна Куява розповіла про свої чотири романи, які набули популярності серед читачів за кілька років. У її книгах живуть історії про любов та страждання, світлі жіночі почуття та нерозділене кохання.

Наостанок письменниця розкрила секрет успіху: «Головне бути не таким, як усі, тоді вам неодмінно гарантований успіх!»

На зустріч прийшло багато гостей, і зокрема студентів, чому письменниця була рада. Після насиченого виступу Жанна Куява із задоволенням поставила автографи на своїх книжках усім охочим.

Студенти залишилися дуже задоволені зустріччю та приємно проведеним часом у стінах бібліотеки. Було невимовно тепло від сонячної енергетики письменниці.

Оновлено: Четвер, 02 червня 2016 12:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч із Жанною Куявою