Зустріч з Айдером Муждабаєвим — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч з Айдером Муждабаєвим

15 лютого 2016 Новини та події

11 лютого 2016 року відбулася зустріч студентів першого курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій з київським журналістом, медіа-менеджером, заступником генерального директора першого кримськотатарського телеканалу «ATR» Айдером Муждабаєвим у Центральній бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка для дітей м. Києва.

Енгибарян Саломея Самвелівна, завідувач відділу обслуговування читачів 5–10 класів, провела пізнавальну екскурсію бібліотекою. Закладу Урядом України надано статус науково-дослідного, інформаційного та консультативного центру з питань культурного розвитку дітей міста Києва.

Після відвідання читацької зали бібліотеки студентів запросили до актової зали для знайомства з Муждабаєвим Айдером.

Айдер у минулому заступник головного редактора газети «Московський комсомолець», член Союзу кримських татар Москви. Пише на політичну тематику, співпрацює з київськими і московськими виданнями.

Журналіст розповів студентам про життя мешканців Криму після анексії. Студенти активно ставили запитання та отримували на них розгорнуті й відверті відповіді журналіста, який, до речі, є росіянином по матері і кримським татарином по батьку. Народився в Тамбові й останні 20 років прожив у Москві.

Нещодавно Айдер залишив російську столицю і тепер освоюється в Києві. У Москві багато хто сприйняв його від'їзд як знак біди і загибель ще одного бастіону свободи слова в Росії. Наразі Айдер займається розвитком кримськотатарських медіа в Україні.

Оновлено: Четвер, 02 червня 2016 12:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч з Айдером Муждабаєвим