Добро, яке рятує життя — Університет «КРОК»

Новини та події

Добро, яке рятує життя

04 лютого 2016 Новини та події

2 лютого 2016 року одному з найкращих постійних проектів Студентської ради Університету «КРОК» – «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя» – виповнився  1 рік. Проект продовжує діяти і збирати довкола себе небайдужих «КРОКівців». Саме в цей день  донорами стали три студенти:

Заславска Надія – Правознавство (магістратура), Бабат Альона – Правознавство (2 курс), Брюханда Евген – активіст Студентської ради, випускник (факультет міжнародних відносин). Разом вони здали півтора літра крові  в Київському міському центрі крові.

Автором та незмінним керівником  проекту є Ігор Степанченко, голова Студентської ради Університету (3 курс, Правознавство).

Нагадуємо, що мета проекту «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя» полягає в тому, щоб допомогти якомога більшій кількості людей, які потребують переливання крові.

Запрошуємо і Вас взяти участь у цьому проекті. Пам’ятайте, що на Вашу допомогу дуже чекають. Віримо, що Ви не залишитеся осторонь. А ми допоможемо Вам дарувати надію і запалювати життя!

Щоб стати учасником, потрібно:

1. Мати бажання допомогти людям, які цього потребують.
2. Відповідати критеріям, необхідним для донорства: будь-яка практично здорова людина у віці від 18 до 60 років, якщо немає протипоказань. Люди з масою тіла менше 50 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку.
3. Зв'язатися з керівником проекту для отримання інформації за телефоном 093-978-80-11 (Степанченко Ігор) та в групі ВКонтакті.
4. Прийти до пункту збору крові та здати її з такими ж донорами, як Ви.

Ми чекаємо на Вас!

Кличте друзів та знайомих, щоб робити добро РАЗОМ, адже це так просто!

Оновлено: Четвер, 04 лютого 2016 15:22
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Добро, яке рятує життя