«КРОКівська» родина зустрічає свято — Університет «КРОК»

Новини та події

«КРОКівська» родина зустрічає свято

25 грудня 2015 Новини та події

24 грудня 2015 року в Університеті  економіки та права «КРОК» відбулось справжнє свято зими – корпоративна зустріч Нового року.

Співробітників зустрічали герої свята – Дід Мороз та Снігуронька, які запрошували всіх до спільних фото, а потім проводжали до солодкого столу. Після цього на «КРОКівців» чекав святковий концерт.

Урочиста частина розпочалась із вітальних слів ректора Університету «КРОК» Сергія Михайловича Лаптєва. Він підсумував події, що відбулися протягом року, та вручив премії і нагороди співробітникам, які втілили цікаві та корисні проекти. Також усіх привітала з новорічними святами голова Асоціації випускників Університету Світлана Зульфирівна Заріпова, яка вручила відзнаки почесним членам Асоціації.

Заслужені нагороди отримали організатори та учасники Всеукраїнського молодіжного економічного форуму та Клубу успішних викладачів.

Створювали гарний настрій глядачам активісти Культурного центру – Вікторія Ніколко, Дмитро Смиридов, Адам Голота, Ліана Шмакова, Ігор Степанченко, Вадим Донцов, Анна Шупило, Віктор Книш, Театр танцю «КРОК», співробітники – Роман Дубенський та Марина Гусакова. Традиційно було запрошено вокальний ансамбль «Амеро», керівником якого є Сергій Дудко. Супроводжували концерт Александр Карапетян, Андрій Дерябкін, Дмитро Корсунівський, Христина Луцюк, Полозюк Роман, Горкушин Олександр.

Кульмінаційною подією новорічного корпоративу стали танці біля головної «КРОКівської» ялинки і, звісно ж, святковий салют.

Дякуємо за такий теплий та родинний день «КРОКівській» родині та вітаємо всіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! 

 

Новорічний корпоратив (24.12.2015)Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

 
Оновлено: Вівторок, 12 січня 2016 15:17
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «КРОКівська» родина зустрічає свято