Настав час зимового виїзду в SPG! — Університет «КРОК»

Новини та події

Настав час зимового виїзду в SPG!

22 грудня 2015 Новини та події

Тиждень перед Новим роком – це час, коли люди підбивають підсумки минулих подій, усі з нетерпінням готуються до свята, а SPG проводить щорічну зимову сесію стратегічного планування!

20 грудня у коворкінгу «Datahub»відбулася п’ята зимова сесія стратегічного планування в SPG. Почали одразу з захисту двох навчальних проектів «SPG school» та «KMG school» – 2015. Учасники першої школи представили свої проекти, які відрізнялися унікальністю ідей та командною роботою. Учасники медіа-школи презентували результати своєї творчої співпраці – два відеоролика на тему «Новорічне диво». Не обійшлося й без особливої частини усіх наших зимових виїздів – цілепокладання на наступний 2016 рік. Цього року його проводила Тамара Поліщук – психолог та директор департаменту з розвитку в Університеті «КРОК».

Потім почалася інтригуюча частина нагородження. За найкращу та плідну роботу SPG-шними чашками були нагороджені Михаленко Марія, Курочкіна Анастасія, Желепа Аліна, Волков Олег, Анастасія Копчишин, а KMG-шними чашками відзначили Щеку Олександру, Юрія Ляхора, Михайла Квятковського, випускника Сулиму Владислава та нашого наставника і партнера Валігуру Тараса.

На закритті виїзду майже кожен бажав сказати кілька слів про свій успіх у  SPG та KMG, висловити вдячність своїм командам та побажати нам плідної роботи у наступному році. Завершили виїзд нашою фірмовою грою – викриттям таємного друга, за умовами якої кожен протягом дня дарував подарунки одному з учасників виїзду. Наприкінці усі отримали новорічні іграшки, заряджені позитивом на успішну та творчу роботу у 2016 році.

Сподіваємося, результатом сесії стратегічного планування стануть масштабні та ефективні проекти у новому році!

Зимовий виїзд SPG

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 23 грудня 2015 12:12
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Настав час зимового виїзду в SPG!