Наукова конференція в Київській МАН — Університет «КРОК»

Новини та події

Наукова конференція в Київській МАН

21 грудня 2015 Новини та події

16 грудня в рамках Всеукраїнського тижня права за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) відбулася наукова конференція «Щорічні соціофілософські читання. Суспільство. Право. Мораль». 

Організаторами заходу виступили: відділення філософії та суспільствознавства КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді», Інститут філософської освіти і науки Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

У роботі конференції з доповіддю та презентацією на тему «Правова освіта і виховання учнів» взяла участь студентка ІІ курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК» Логош Вікторія.

Вікторія поділилася своїм досвідом та сьогоднішніми здобутками, розповіла про власну науково-дослідницьку роботу, наголосивши на надзвичайній важливості навчання у Київській Малій академії наук.

Виступ та презентація були ґрунтовними та наукоємними. Дуже приємно було почути не лише схвальні відгуки, а й іноді відверте захоплення почутим і побаченим з боку присутніх почесних гостей та відомих науковців. 

Оновлено: Вівторок, 22 грудня 2015 12:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Наукова конференція в Київській МАН