Зустріч з американськими колегами — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч з американськими колегами

21 грудня 2015 Новини та події

10 грудня 2015 року на базі Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ВНЗ Університет «КРОК» відбулася зустріч співробітників деканату Коледжу з американськими фахівцями, які в рамках програми «Адміністрування у системі коледжів США» знайомились із найкращими коледжами України. На зустрічі були пристутні Фе Вілма Фуентес  (коледж Санта-Фе), Джеффрі Міліган (Університет штату Флорида), Ла Ріта Хагар, Емілі Спенсер (бюро у справах освіти та культури, Державний департамент США). Під час візиту делегацію супроводжували представники Посольства США в Україні та Міністерства освіти і науки України. Перед американськими колегами виступила директор Коледжу Сумбаєва Л.П., яка ознайомила делегацію з керівництвом, викладачами та студентами навчального закладу, основними напрямками та планами роботи щодо підготовки молодших спеціалістів відповідно до навчальних спеціалізованих програм.

На зустрічі, яка проходила у доброзичливій атмосфері, виступили студенти третього курсу групи «Фінанси і кредит – ексклюзив» Жукова Маргарита, Кудряшов Євгеній, Попова Юлія, які розповіли про проекти, що проводяться в рамках навчального та виховного процесу.

Особливий інтерес у американських колег викликали питання щодо використання викладачами Коледжу різних форм і методів залучення студентів до наукової роботи, профорієнтаційних проектів, а також виховання студентів та самоврядування. З цих питань перед делегацією зі своїми поглядами виступили голова Студентського наукового товариства Пижов Олександр та голова Cтудентської ради Коледжу Поварчук Альона. 

Оновлено: Понеділок, 21 грудня 2015 14:46
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч з американськими колегами