Засідання Вченої ради Університету — Університет «КРОК»

Новини та події

Засідання Вченої ради Університету

30 листопада 2015 Новини та події

19 листопада 2015 року відбулося засідання Вченої ради Університету «КРОК». Це було перше засідання Вченої ради після оновлення її складу у зв’язку із завершенням 5-річного терміну діяльності попереднього складу.

Відповідно до нового закону «Про вищу освіту» засідання розпочалося з виборів голови та заступника голови Вченої ради. Головою шляхом таємного голосування одноголосно обрано Сергія Михайловича Лаптєва, ректора Університету «КРОК». Після цього відкритим голосуванням обрано заступника голови Вченої ради. На підставі одноголосного рішення ним став Міщенко Володимир Спиридонович.

На початку засідання Сергій Михайлович вручив дипломи кандидатам наук – викладачам Больботенко І.В. і Оласюк Г.П. Вчене звання доцента було присвоєне кандидату технічних наук Шаровій Олені Степанівні та кандидату економічних наук Свердану Михайлу Михайловичу. Ухвалено рішення подати відповідні атестаційні справи доцентів на затвердження до МОН України. На посаду завідувача кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами обрано Данченко О.Б.

Під час засідання Міщенко Володимир Спиридонович та Шикова Олена Миколаївна доповідали про запровадження переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2015 року № 266.

Також члени Вченої ради заслухали Наконечну Наталію Василівну та Іщенко Людмилу Володимирівну, які звітували про роботу Приймальної комісії за 2015 рік та інформували про задачі з набору на наступний рік.

На засіданні було затверджено Положення про вчені ради структурних підрозділів. Доповідачем виступив Лободаєв В.М.

За ініціативою Рача Валентина Анатолійовича було затверджено неакредитовану освітньо-наукову програму підготовки доктора філософії Асаре Жозефа.

Вітаємо викладачів Університету з отриманням наукових ступенів і вчених звань та новими призначеннями і бажаємо новообраному складу Вченої ради плідної роботи!

Вчена рада (19.11.2015)

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 21 грудня 2015 18:37
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Засідання Вченої ради Університету