Конференція молодих учених в Університеті «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Конференція молодих учених в Університеті «КРОК»

29 жовтня 2015 Новини та події

21 жовтня в стінах Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК» з успіхом відбулася Науково-практична конференція молодих учених «Еволюція наукової думки в контексті європейського вибору України».

Організаторами заходу виступили науково-організаційний відділ Університету і Коледж економіки, права та інформаційних технологій.

У роботі конференції взяли участь понад 250 учасників. У межах загальної теми вони працювали в 12 секціях, сформованих за основними напрямами підготовки в Університеті. Серед учасників заходу були професори, доктори і кандидати наук, студенти вищих навчальних закладів, а також студенти коледжів та шкіл.

Відкрив конференцію д. і. н., професор, проректор з наукової роботи Сідак Володимир Степанович. Із вітальними словами від імені ректорату Університету виступили також проректори Шикова Олена Миколаївна та Наконечна Наталія Василівна.

Із числа запрошених до президії конференції були присутні д. е. н., професор, завідувач кафедри підприємництва Київського національного університету імені Тараса Шевченка Мазур Ірина Іванівна, д. ю. н., професор, член-кореспондент НАПрН України Заєць Анатолій Павлович, а також д. ю. н., професор, Герой України, заслужений юрист України Француз Анатолій Йосипович.

Новацією конференції стали вибори кращого доповідача за результатами засідання секції. Рекомендований секцією доповідач під час церемонії закриття був нагороджений цінним подарунком (книгою) від імені ректорату Університету, а також комплектом періодичних журналів від редакції газети «Все про бухгалтерський облік», що виявила ініціативу відзначити найкращих учасників. Представляла видання  менеджер зі зв’язків з громадськістю Лисенко Яна.

Закривав конференцію д. і. н., професор, проректор з наукової роботи Сідак Володимир Степанович. Під час закриття були заслухані висновки кожної секції, на підставі яких будуть прийняті Загальні рекомендації конференції. Керівники секцій поділилися своїми позитивними враженнями про роботу з учасниками конференції. Попрацювали дійсно добре, обговорюючи проблеми наукової думки, намагаючись знайти рішення, згадували європейський досвід. Усі були стомлені, але задоволені.

За результатами проведення конференції планується оприлюднення електронного збірника матеріалів конференції.

Оновлено: Четвер, 29 жовтня 2015 14:04
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Конференція молодих учених в Університеті «КРОК»